Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Изабрано ново руководство ОК Црвена звезда

Одбојкашки клуб Црвена звезда одржао је Изборну скупштину у прес центру СД Црвена звезда на којој је изабрано ново руководство клуба.

За председника Скупштине, односно новог председника клуба, изабран је Драган Павелић, извршни директор и члан Управног одбора компаније “Страбаг”, а за новог председника Управног одбора Славољуб Тубић, помоћник генералног дирекотра Јавног предузећа “Путеви Србије”.

Изборној скупштини ОК Црвена звезда присуствовало је 17 од 19 чланова, тако да је скупштина имала потребан кворум за наставак даљег рада. Све одлуке Скупштине ОК Црвена звезда донете су једногласно.

За председника Скупштине ОК Црвена звезда изабран је Драган Павелић, а за потпредседника је поново изабран Александар Боричић.

Захваљујем се на поверењу и имам велику част да се активније укључим у рад клуба, а не само као представник спонзора у прошлом времену. Имали смо добру сарадњу претходне три године. Уживали смо у успесима клуба. Учинићемо све са наше стране, како у моје лично име тако и у име моје фирме, да помогнемо клубу де се уздигне на највише нивое. Ми на спорт гледамо као на врло битан сегмент нашег друштва. Младеж све више времена проводи на мобилним уређајима или компјутерима, а спорт је сјајна ствар. Кога год успемо да мало привучемо да се укључи у спорт, не само на физичком плану, увериће се да је тимски рад сјајан. Ми у нашој професији гледамо да укључимо у привреду људе који су били део спорта јер имају потпуно други приступ, однос са другим људима, однос према послу и остало. Спортисти имају тај победнички менталитет, да гризу и да се боре. Веома сам почаствован овим избором. Спортски не могу много да допринесем, али ћемо се трудити да онај материјални део који је сигурно битан омогућимо екипама, да имају добре припреме и несметано учествовање у такмичењима – рекао је нови председник ОК Црвена звезда Драган Павелић.

Чланови Скупштине су потом једногласно изгласали нове чланове Управног одбора, а то су: Славољуб Тубић (председник), Синиша Пантовић, Данило Мрђа, Вељко Тодоровић и Драгомир Герасимовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment