ФК Црвена звезда издао је саопштење поводом повреде свог нападача, Ричмонда Боаћија, на јучерашњој утакмици против Силекса. Чини се да навијачи могу да одахну, јер повреда није тешка како се чинило у први мах.

„Приликом једног дуела, центарфор Црвене звезде Ричмонд Боаћи незгодно је стао и том приликом је повредио лист десне ноге.

Прочитајте још  "Енис шоу" за финале Купа Радивоја Кораћа!

Боаћи је одмах упућен у болницу на снимање, а после анализе и прегледа установљено је да повреда Ричмонда Боаћија није тешка као што се у први мах учинило. Међутим, због бржег опоравка, Боаћију је неопходна интензивна терапија због чега ће се данас вратити за Београд. Прогнозирана пауза је 10 дана.

Прочитајте још  Аџић: Све је у реду

Наступ Боаћија у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европе тренутно је под знаком питања, али Звездин нападач би у реваншу могао да се нађе у тиму.“

Алтернативе су Александар Пешић, Милан Павков и Дејан Јовељић.

Коментари

2 Коментарa на "Боаћи се враћа у Београд, неизвестан за ЦСКА"

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
Поређај по:   најновијим | најстаријим | највише гласова
Donald
Гост
Ne mogu još da prežalim odlazak Kange za simboličnu sumu nevezano za isticanje ugovora u junu. Valjda je važnije da pokušamo da eleminišemo Ruse nego da zaradimo neku crkavicu od nešto preko pola miliona evra. A tek ovi internet stručnjaci koji Krstičića uzdižu u nebesa da bi opravdali prodaju Kange, to je tek nepoznavanje fudbala, iako mislim da je tu pre svega klasična podela uloge na zlog stranca i domaćeg superiornog fudbalera koji nije čist prosek na koji smo navikli pa onda zato dobija nadljudske sposobnosti. Prvo uloga ta dva igrača na sredini je neuporediva, Krstičić je slab u kreaciji… Опширније »
Estrella Roja
Гост

„It is I, Leclerc“, odnosno Estrella Roja. Ne znam kako se u naslovu našao Donald, pokušavam da odgonetnem kako sam ga ubacio, ako je do mene. U tom slučaju, mea culpa.