Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновије

КРК: Звезда прво са Борцем

КРК: Звезда против Борца

Одржан жреб „Купа Радивоја Кораћа“ који ће се и ове године одржати у нишкој дворани „Чаир“. Звезда у одбрану титуле креће утакмицом против Борца.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одбрану титуле у Купу „Радивоја Кораћа“ који ће се и ове године одржати у Нишу, почињу 15. фебруара утакмицом четвртфинала против екипе чачанског Борца.

На овогодишњем завршном турниру, који ће се као и претходне две сезоне одржати у нишкој дворани „Чаир“ (девето домаћинство завршнице купа града Ниша) од 15-18. фебруара 2018. године, учешће узима 8 екипа: КК Борац Чачак, КК Златибор, КК Металац Ваљево, КК Динамик, КК Партизан НИС, КК Мега Бемакс, КК ФМП и бранилац трофеја – КК Црвена звезда мтс.

Уколико у четвртфиналу које је на програму у четвртак од 19:30 часова елиминишу екипу Борца, црвено-бели ће у суботу од 17 часова за ново финале играти против победника дуела ФМП – Металац Ваљево.

Велико финале на програму је у недељу од 21 час.

Тренер КК Црвена звезда мтс Душан Алимпијевић, и капитен Бранко Лазић присуствовали су жребању, а капитени четири екипе које представљају Србију у АБА лиги, Филип Човић, Новица Величковић, Никола Ребић и Бранко Лазић активно су учествовали у овогодишњем жребању парова.

Комплетан распоред жребања за завршницу купа „Радивоја Кораћа“ чији је генерални спонзор компанија „Триглав осигурање“.

четвртфинале:
Црвена звезда МТС – Борац Чачак (четвртак у 19.30)
ФМП – Металац Ваљево (четвртак 17 часова)

Мега Бемакс – Динамик (петак 17 часова)
Партизан НИС – Златибор Чајетина (петак 19.30)

полуфинале:
прва утакмица (победник првог и другог пара) у 17 часова, друга (победник трећег и четвртог пара) у 19.30 часова,

Велико финале игра се у недељу 18. фебруара у 21 сат.

Повезане вести

Leave a Comment