Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Звезда гостује Визури, меч за врх табеле

Одбојкашице Црвене звезде у уторак у дерби мечу 14. кола БПШ Суперлиге Србије гостују лидеру на табели екипи Визуре у Руми.

Евентуалном победом Звездине даме би смениле актуелне шампионке на врху табеле.

Најбитније је да одиграмо једну квалитетну и добру утакмицу. Морамо хладне главе да уђемо у овај меч и да одиграмо на максималном нивоу. Познајемо добро њихвоу игру. Свесни смо квлаитета екипе Визуе, али потпуно спремно дочекујемо овај меч – изјавила је примач сервиса Црвене звезде Бојана Миленковић.

Црвено-беле су у првом делу сезоне против Визуре одиграле један меч који су после велике борбе изгуиле са 2:3, по сетовима 25:19, 23:25, 18:25, 25:19, 13:15.

Очекујемо доста тежу утакмицу у односу на дуел из првог дела сезоне, поготово што се игра на њиховом терену. Ипак, то не би требало да нас оптерећује и једноставно морамо да пренесемо све оно што смо радили и што смо се договарали на тренингу и на саму утакмицу – јасна је Бојана Миленковић.

Утакмица 14. кола БПШ Суперлиге Србије између Визуре и Црвене звезде игра се у уторак 30. јануара од 19 часова у дворани СЦ Рума у Руми. Меч ће судити Владимир Цветковић и Анђелко Поповић.

Повезане вести

Leave a Comment