Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Вуковић: Издржали смо велики притисак, велики мотив за рад

Драган Вуковић

Кошаркашице Црвене звезде савладале су актуелног шампиона региона, екипу Цинкарна Цеље у дворани у Железнику, 79-71.

Црвено-беле су извојевале битну победу у борби за Фајнал фор WABA лиге. Тренер црвено-белих кошаркашица победу против шампиона региона види као велики мотив за даљи рад.

Утакмица је била доста чврста, можда није била толико лепа за гледаоце. Издржали смо велики притисак. Екипа Цеља нам се представила као прави фаворит за освајање WABA лиге, за одбрану трона, имају најбољи скор од свих екипа. Тежак меч, али смо ипак изашли као победници, и управо нам је то велики мотив за наш даљи рад.“

Следе два везана дербија између репрезентативне паузе. Звездин стратег верује у позитиван исход уколико се понови игра као против Цеља.

Чека нас још један тежак меч, против Партизана, пред мини репрезентативну паузу. Морамо добро да се припремимо да бисмо стигли до победе и задржали врх табеле. Игра против Цеља обећава и немамо разлога да бринемо уколико тако одиграмо и у недељу.“

Утакмица 16.кола Прве женске кошаркашке лиге Србије, Партизан – Црвена звезда, игра се у недељу од 16 часова у хали „Визура“ у Земуну.

Повезане вести

Leave a Comment