Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновијеРепрезентација

Раданов, Симанић и Лазаревић на списку селектора Ђорђевића

Раданоц, Симанић и Лазаревић на списку

Алекса Раданов, Бориша Симанић и Стефан Лазаревић налазе на списку селектора Александра Ђорђевића за утакмице другог прозора кваликација за Светско првенство.

Звездини кошаркаши који тренутно играју за ФМП Железник налазе се на списку од 20 имена које је одредио селектор Ђорђевић.

Раданов је био на списку и за обавезе у прве две утакмице, за Симанића и Лазаревића ово је први позив. Александар Ђорђевић није могао да рачуна на играче који наступају у НБА лиги и Евролиги.

Мушка сениорска репрезентација Србије у фебруару игра две утакмице другог прозора квалификација за Светско првенство у Кини 2019. године. Први ривал ће бити Немачка у Франкфурту, а затим је на програму меч са Аустријом у Бечу.

Селектор Александар Ђорђевић окупиће играче и стручни штаб 19. фебруара у београдском хотелу „Краун Плаза“. Национални тим ће тренирати у српској престоници до 22. фебруара када је планиран пут у Франкфурт, где ће дан касније играти против Немаца.

Лет за Беч је заказан за 24. фебруар, где ће 25. фебруара наша репрезентација одмерити снаге са Аустријанцима. Повратак у Београд је планиран за 26. фебруар.

Црвена звезда ће имати и 14 представника у млађим репрезентативним категоријама. По три Звездина члана налазе се у У15, У17 и У18 селекцијама која ће обавити мини припреме у Крагујевцу. Пет Звездиних нада је на списку селекције У16, коју очекује турнир у Турској.

Повезане вести

Leave a Comment