Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Последњи тренинг на Кипру

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг у првој фази припрема на Кипру.

Наши првотимци имали су данас прво слободно преподне од када су почеле припреме у Пафосу. Они су искористили време за одмор, као и да се што боље припреме за попдневни рад.  Лепо време дочекало их је када су нешто пре 17 часова изашли на главни терен у Пафосу и одрадили финални тренинг пред повратак у Београд.

После добро одрађених припрема наш стручни штаб желео је на делу да провери до сада одрађено. Зато су наши фудбалери, подељени у две екипе, одиграли утакмицу на два гола. Снаге су одмерили „зелени” са „белима”. Победу је однела екипа „белих”, а крајњи резултат меча износио је 4:2. Два поготка, први и последњи на мечу, постигао је за екипу „белих” Александар Пешић. У његовом тиму прецизни су били још Срнић и Јовичић. За екипу у зеленим маркерима голове су дали Гобељић и Крстичић.

Циљ ове утакмице било је да играчи већ сада имају одређену минутажу у ногама, као и то да што спремнији дочекају наставак припрема.

Стручни штаб, као и играчи, презадовољни су условима које су имали током боравка у Пафосу. Све задатке које је тим Владана Миојевића поставио пред наше играче они су испунили и потпуно су спремни за наставак рада у Београду.

Наша експедиција кренуће пут Београда сутра у раним јутарњим часовима. Према плану стручног штаба припреме ће се наставити у Београду. Полазак за Анталију на други део припрема заказан је за 26. јануар.

Повезане вести

Leave a Comment