Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле дочекују Клек за наставак одличних резултата

Одбојкашице Црвене звезде угостиће екипу Клек МД Зрењанин у оквиру 13. кола БПШ Суперлиге и покушати да забележе седму узастопну победу у домаћем првенству.

Екипа Клек Србијашуме је захваљујући доминантној сезони у Првој лиги Србије и освојеном првом месту, изборила пласман међу 10 најбољи екипа у држави. У паузи између две сезоне дошло је до фузије са МД Зрењанином и новог имена – Клек МД Зрењанин. Тренутно заузимају осму позицију са скором 9-3 и до краја сезоне чека их борба за опстанак. Победе су забележили над екипама Динама, Спартака из Суботице, и ТЕНТ-а из Обреновца. Трио Џамић-Спасојевић-Богдановић бележи највећи део поена, уз подршку одличног младог техничара Раде Перовић. Тренер екипе је Милорад Кијац.

Црвено-беле су услед повреда Миленковићеве и Лукићеве у прошлом колу играле у измењом саставу, који је успео да упише максималну победу над Динамом из Панчева. Одличну партију пружиле су младе Милица Тацић и Милица Милуновић, уз деби Јоване Делић (средњи блокер, 2000.). Тим Александра Владисављева показао је да на клупи итекако има резерве, што ће бити посебно значајно у нешто тежим мечевима који очекују наш тим у наредном периоду. У првом делу сезону Звезда је без проблема савладала свог следећег противника.

Утакмица је програму у УСЦ „Вождовац“ у петак, 19. јануара са почеком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment