Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Аџић: Тежак рад ће се исплатити

Четврти дан припрема у кипарском Пафосу обележила је изузетно јака киша на јутарњем тренингу. Звездин млади крилни нападач Лука Аџић истакао је да јак темпо прија екипи како би се што боље припремила за наставак сезоне.

Морам да признам да је киша можда мао и сметала, не пријају чсте промене времена, али она је на срећу врло брзо престала. Наставили смо да тренирамо по заиста лепом и сунчаном времену.Данас после тренинга смо добили слободно поподне и то нам много значи, дошло је у правом тренутку. Тренирамо изузетно јаким интензитетом сваког дана, морам да признам да је напорно, али свесни смо колико је битно да се сада добро спремимо – рекао је Аџић.

Изабраници Владана Милојевића још четири дана боравиће на Кипру.

Овај део припрема служи нам да напунимо батерије, да навикнемо ноге на рад и на лопту и да се припремимо за оно што нас чека у Анталији. Тамо ћемо имати пријатељске утакмице које ће нам бити најважнија проба пред утакмицу против московског ЦСКА коју играмо у Лиги Европе, а уједно и одлична припрема за наставак сезоне.

Није прошло много вемена од када је Аџић, још увек омладинац, ишао на припреме са првим тимом. Сада је он тај који млађим саиграчима помаже да се што лакше уклопе у екипу.

По годинама имамо неколико омладинаца, али само један играч из Омладинске школе је потпуно ново име. Са нама је први пут на припремама Страхиња Ераковић. Он је такође Звездино дете тако да се брзо прилагодио и заиста нема никаквих проблема. Сви смо ту да му помогнемо ако треба, али морам да истакнем да се одлично сналази – поручио је Аџић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment