Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Три годишња доба на тренингу на Кипру

Наши фудбалери четвртог дана припрема на Кипру одадили су овог јутра тренинг који је био посвећен раду на тактици.

Три годишња доба сменила су се током данашњег двочасовног тренинга. Када су играчи Црвене звезде изашли на терен у девет часова и тридесет минута по локалном времену дочекало их је сунчано и топло време, температура ваздуха износила је 15 степени. Изабраници Владана Милојевића још нису завршили први круг трчања како би се загрејали, а небо је попримило сиву боју и почела је провала облака.

Изузетно јака киша као да је додатно подстакла наше фудбалере па су уз много осмеха и са још више снаге отпочели тренинг. Играла се шева, а овог пута, за разлику од јучерашњег рада, играчи су поново били подељени у четири групе. Када су завршили петнаестоминутну шеву и киша је престала.

Небо се разведрило, облаци су се рашчистили, а изузетно јаки сунчеви зраци обасјали су терен. Екипе су се поделиле у три групе и заиграли популарно „преливање”.

Посебно упечатљив детаљ у овом делу рада био је погодак који је наш најбољи стрелац у свим такмичењима Ричмонд Боаћи постигао са половине терена.

 У последњем делу тренинга наши фудбалери променили су свој групе. Овог пута подељени у четири екипе, уз џокер играче поред терена, одиграли су три кратке утакмице на пола терена. Било је доста голова, а најатрактивнији погодак постигао је Гелор Канга када је са средине терена јаким ударцем погодио даљи угао гола. Занимљиво је и то да је наше ново појачање Стефан Хајдин постигао два гола. Два пута се у листу стрелаца уписао и Милан Павков, а по једном су били прецизни и Милијаш, Јовичић, Рачић, Јовељић и Николић.

Након напорног ритма од два тренинга на дан, данас су изабраници Владана Милојевића први пут добили слободно поподне. Одмор ће свакако пијати нашим првотимцима, а сутра се поново враћају устаљеном ритму рада.

У хотелу у коме су смештени наши играчи бораве и многи британски туристи. Они користе прилику да се фотографишу и разговарају са нашим фудбалерима. Међу њима, наравно, има и навијача лондонског Арсенала тако да чето причају и о недавном сусрету две екипе, а могу се чути похвале на рачун игре нашег тима.

Повезане вести

Leave a Comment