Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Канга – Желим титулу са Звездом

Гелор Канга

На почетку припрема за наставак првенства Звездин фудбалер Гелор Канга истакао је да је његова екипа пред себе поставила највише циљеве.

Везни фудбалер по доласку у Србију прво је одрадио тестирање у Београду, а у Кошутњаку је показао одличну форму. С обзиром на то да „Завод за спорт и спортску медицину” чува и претходне резултате, јасно се види да су нови бољи од оних летошњих.

– Дошао сам потпуно спреман. Имао сам неких породичних проблема које сам морао да решим пре него што сам се прикључио саиграчима, али све је у реду и настављамо даље. Први смо у шампионату, испред Партизана, сви смо се одморили током ове паузе и сада је време да се усредсредимо на освајање титуле првака Србије. Наравно ту је и важан меч против ЦСКА и зато морамо само да тренирамо и радимо што више и све ће бити како треба – каже црвено-бели Габонац.

Канга је тренутно фокусиран само на што боље припреме и наредне изазове који очекују Црвену звезду.

– Ја сам у Звезди и фудбалер сам ове екипе. Имам уговор још шест месеци, а разговараћу са управом клуба око моје будућности. Сада сам овде и играм за овај клуб као и до сада – најбоље што могу и умем – закључује Канга.

Повезане вести

Leave a Comment