Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Бен представљен на Маракани

Промовисан Бен

Првo појачање у зимском прелазном року Црвене звезде је Ел Фарду Бен Мохамед, који је у петак увече потписао уговор са клубом.

У суботу, 13. јануара, Бен је представљен у Медија центру Звездиног стадиона. О њему је говорио спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Задовољство ми је да преставим прво појачање у овом прелазном року. Ради се о Бену, рођеном 1989. године, бившем играчу Олимпијакоса и репрезентативцу Коморских острва. Свестран је играч, може да игра на више позиција у нападу и верујем да ћемо са њим добити и на дисциплини као и на ефикасности. Потписао је уговор на две и по године, и ја му желим све најбоље у нашем клубу — рекао је Мркела.

Бен је одабрао дрес са бројем „31“.

Звезда је највећи српски клуб, и драго ми је и част ми је да сам овде као члан Звездине породице. Одрадио сам свој део посла у Грчкој и сада окрећем нову страницу у Србији. Ово је за мене велики успех и велика част. Олимпијакос има више новца од Звезде, али Звезда има бољу историју. У Грчкој нисам могао да покажем све своје квалитете јер је било и неких ствари невезаних за фудбал. Не знам много о српском фудбалу али знам да је борбено првенство — рекао је Бен, и додао да се највише радује прилици да игра и да се докаже.

Ја сам играч и најбитније ми је да играм фудбал. Тренер је био битна фигура и један од разлога мог доласка. Много је лакша адаптација на нови клуб када познајете тренера. Мој избор је била Звезда јер мислим да ћу имати простора да играм, а у Грчкој нисам имао. Циљ ми је да свима дајем голове, па и највећим ривалима. Зависи од тренера на коју ће ме позицију ставити, моје је да испуним све задатке — јасан је Бен.

Звездин спортски директор је најавио да ће бити још појачања, али и одлазака.

Хајдин и Бен су прва појачања. На крају сезоне сам дао обећање да ће Звезда на пролеће бити јача него јесенас. Биће још појачања. Што се тиче Бабића, радимо на томе да постане играч Црвене звезде. Има доста интересовања и за наше играче, за сада је све у фази преговора. За неке играче је врло близу да се преговори и остваре, и верујем да ће то догодити у другој половини јануара — рекао је Мркела.

Повезане вести

6 comments

maki јан 15, 2018 at 16:24

Odličan igrač, samo da se sluša trener, a ne RSB „skauti“, jer budu li se oni slušali, uvaliće nam opet nekog Retardinja za masne pare.

Reply
Damir јан 13, 2018 at 20:37

nadam se da Drincic iz cukarickog nema „novi zadatak“!

Reply
kastiljo јан 13, 2018 at 21:00

Ako nema Nikola Drincic,naci ce se neki drugi Drincic…

Reply
Nemanja Durkovic јан 13, 2018 at 17:23

Srecno brate i odma kao u bratskom dresu dva komada glodarima!!! Srecno!

Reply
Bole јан 13, 2018 at 16:50 Reply
djokicjovica011 јан 13, 2018 at 15:11

ako bog da odmah 2 komada u prvoj zvanicnoj utakmici.

Reply

Leave a Comment