Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Алимпијевић и Давидовац: Уз навијаче лакше до победе

Звезда након продужетака до полуфинала КРК

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали у суботу у јутарњим часовима из Истанбула. У недељу нови дерби АБА лиге са Цедевитом у дворани „Александар НИколић“ (бесплатан улаз). О предстојећем мечу говоре тренер Душан Алимпијевић и Дејан Давидовац.

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у суботу у јутарњим часовима у Београд након евролигашке утакмице у Истанбулу. Након краћег одмора, експресно крећу у операцију Цедевита меч који је дерби 16. кола АБА лиге, али и врло важна утакмица за коначни расплет на врху регионалног такмичења.

Овој утакмици са сада већ старим ривалом у оквиру АБА лиге, претходи слична ситуација као и пре претходног сусрета тада у Загребу, када су црвено-бели након тешког меча у Евролиги, право са аеродрома отпутовали у Загреб.

Ни овога пута актуелни шампион АБА лиге неће имати пуно времена за освежење и припрему, али циљ остаје исти.

Долази нам још једна утакмица у врло напорном ритму у коме на свака два дана излазимо на паркет. Отежавајућа околност је и чињеница да по други пут у тешком распореду имамо ванредно коло Евролиге, а пре и после тога важне утакмице у АБА лиги. Ситуација је опет идентична, стиже нам Цедевита, озбиљан тим са врло озбиљним појединцима. Ово је изузетно важна утакмица за нас, и након свих отежавајућих околности које сам навео, показатељ да можемо да нађемо пут из тешких ситуација – рекао је тренер црвено-белих и апострофирао оно што је важно и екипи на терену и стручном штабу поред њега.

Апелујем на наше навијаче и симпатизере да у недељу напуне дворану, да нам пруже подршку и да заједничким снагама дођемо до важне победе у АБА лиги.

У сличном тону ову утакмицу најавио је и првотимац Дејан Давидовац.

Ово је врло важна утакмица, Цедевиту добро познајемо изузетно квалитетна екипа са одличним странцима, и вро искусним играчима. Морамо да се „скупимо“ након ова два пораза и да добијемо утакмицу која нам следи у недељу. Очекује нас тежак меч у овом врло тешком распореду у коме се тренутно налазимо, али нема изговора, већ само имамо жељу да прикажемо добру игру и да дођемо до важних бодова. Много би нам значила подршка навијача, јер је већ познато да уз пуну дворану играмо са додатном снагом која нам стиже са трибина. И зато позивам све наше навијаче да дођу у недељу у дворану „Александар Николић“ и буду уз нас – рекао је Дејан Давидовац.

Екипа ће у суботу одрадити током поподнева тренинг, а меч са екипом Цедевите на програму је у недељу од 19 часова уз бесплатан улаз на трибине хале „Александар Николић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Barani....Vjerni.... јан 13, 2018 at 22:21

Ujedinjeni mozemo sve…..Podrska…..ja sam u Obrenovcu u tazbini i rado cu doci sutra da budem dio nadam se pobjede i paljenja nase masinerije….poooozzzzz

Reply
Barani....Vjerni.... јан 13, 2018 at 22:18

GAZENJE…GAZENJE….Najvise zbog muse i njegovog urlikanja na prosloj utakmici…..LOMI GAZI I POBIJEDI…POZDRAV SVIM DELIJAMA I SA OVE STRANICE A I OSTALIMA……

Reply
Barani....Vjerni.... јан 13, 2018 at 19:30

Mozete mi to znamo….zato KRENITE I GAZITE……..ps…gledam megu i buducnost na areni…cim trojke ne idu oni su nula…..Zato kazem MI SMO NAJBOLJI A VI TO POKAZITE ….SVI U NAPAD…..AJDE IGRAJ I BORI SE

Reply
Bata јан 13, 2018 at 18:01

Navijači će doći u velikom broju , nemoj da vas to brine ali počnite već jednom da igrate odbranu kao kod Radonjića.

Reply

Leave a Comment