Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Слободан улаз на дерби са Цедевитом

КК Црвена звезда мтс у недељу поново бесплатно отвара трибине за дерби меч 16. кола АБА лиге са Цедевитом у дворани „Александар Николић“. Екипи је потребна велика и громогласна подршка у важној утакмици регионалног такмичења, која се игра мање од 48 сати након евролигашког дуела са ЕФЕС-ом.

Кошаркаши Црвене звезде мтс током јануара 2018. године играју серију изузетно важних утакмица у оба такмичења у којима учествују.

Врхунац напора у серији тешких мечева, стиже већ за неколико дана. Само 48 сати након дуела са Анадолу ЕФЕС-ом у Истанбулу, кошаркаши Црвене звезде мтс по повратку у Београд, играју нови дерби АБА лиге са још једним претендентом на највиши пласман, екипом Цедевите, два дана касније (уторак) у Београд стиже екипа Химкија, а у четвртак следи дуел са Макабијем у Тел Авиву.

Дерби 16. кола АБА лиге са Цедевитом који се игра у дворани „Александар Николић“ након утакмице у Подгорици, зато добија на посебној важности у финишу регуларног дела сезоне.

КК Црвена звезда мтс је зато одлучила да у недељу поново омогући слободан улаз на трибине дворане „Александар Николић.

У овом тренутку, екипи је потребна велика подршка са трибина, која може да буде превага у изузетно важној утакмици у Београду, у такмичењу које је још на почетку сезоне означено као приоритет ове сезоне.

О свим осталим детаљима везаним за меч са Цедевитом клуб ће се огласити још једним саопштењем током недеље.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Barani....Vjerni.... јан 9, 2018 at 22:05

Pokazite ko ste i sta ste…vi to mozete….Naprijed i hladne glave u nove pobjede…idemo DELIJE PODRSKAAAAAAAAAAA

Reply

Leave a Comment