Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић – Неће бити много промена

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је заједно са председником клуба и члановима Управног одбора пожелео фудбалерима и стручном штабу Црвене звезде много успеха у 2018. години.

Терзић је том приликом говорио и пред новинарима о актуелном тренутку у које се клуб налази.

Звездашку јавност свакако највише занима ситуација око спора са УЕФА.

— У четвртак нам истиче рок за слање дописа УЕФА, да нам доставе одлуку са образложењем. Кад то добијемо имамо рок од три дана када ћемо најавити жалбу, и додатних пет дана да пошаљемо жалбу. То је све што могу да кажем. Реално, шансе су 50-50 да се прихвати наша жалба. Свесни смо да не стојимо баш најбоље, да имамо дебео досије у УЕФА, али исто тако и да имамо доста аргумената у нашу корист. Имамо 13 радних дана између те три правне операције, па ћемо крајем јануара имати коначну одлуку — најавио је Терзић.

Прелазни рок је почео, а до сада није забележен ниједан долазак нити одлазак. Звездин генерални директор каже да може да се догоди да ово буде најмање буран прелазни рок последњих година.

— Нити је ико дошао, нити је ико отишао. Стартујемо припреме са провереним снагама, са играчима који су много учинили јесенас. Улазимо у припреме јачи, јер кад се сетимо како смо кренули против Флоријане и када смо у ходу доводили играче од којих неки нису прошли ни припреме, несумњиво смо јачи. Опоравили су се и Јовичић и Радоњић, и имамо разлога да верујемо да ћемо бити бољи. Тренер Милојевић има две жеље, радимо на томе да те доласке завршимо пре пута на Кипар, а сви остали доласци ће зависити од одлазака. Ово ће можда бити најмање буран прелазни рок. Могуће је да Боаћи оде, јер Звезда живи од трансфера. Тржиште је такво, у случају одлазака имамо спремне замене, али нећемо их доводити док неко не оде — нагласио је Терзић.

Неколицини играча истичу уговори на лето, и генерални директор је говорио и њиховим статусима.

— Разговарамо са Доналдом и Кангом, имају сјајну сезону иза себе, имају понуде из иностранства и тим понудама Звезда не може да парира. Видећемо, спремни смо и на њихове одласке као и нато да доведемо добре замене. Пратимо ситуацију из дана у дан. И Доналд и Канга, и Ле Талек имају понуде. Они имају између 28 и 30 година, и њихова цена је условљена и годинама, а страни клубови нису спремни да много плате за играче којима истиче уговор за шест месеци. Они су већ много дали Црвеној звезди и видећемо, донећемо одлуку у интересу Црвене звезде.

Терзић није желео да открива имена играча који су интересантни клубу.

— Став Звезде је да не говори о именима потенцијалних појачања, да не бисмо себе довели у инфеодласцима. Ако нам нико не иде, не треба ни да доводимо никога. Милојевић не воли да гомила много играча на истим позицијама, због атмосфере у свлачионици — рекао је Терзић.

Поводом Срђана Бабића који је на позајмици у нашем клубу, Терзић је рекао да клуб ради на откупу уговора.

— Бабић је показао завидан квалитет, презадовољни смо његовим играча. Имамо договор са Сосиједадом за јун, али већ рпеговарамо да то решимо и раније. Он је левоног, висок, има добар преглед игре, млад је, и нема много таквих штопера на тржишту. Ми имамо право откупа и Реал Сосиједад се ту не пита много — закључио је Терзић.

Повезане вести

13 comments

dejo јан 29, 2018 at 23:10

Terzicu ne dozvoli da ni jedan igrac ide sto nece Crvena Zvezda zaradit na njemu to vazi i za Kangu ,dovedi jos pojacanja u Crvenu Zvezdu Terzicu

Reply
dejo јан 27, 2018 at 01:09

Terzicu ajde nadji klub za Kangu i ubijedi ga da ode iz Crvene Zvezde umjesto njega dovedi jednog Brazilca na sredini terena Crvene Zvezde pokusaj ubijediti kumove da sad zavrse karijeru u Crvenoj Zvezdi (Andjelkovic i Milijas)pa da ostanu u Crvenoj Zvezdi al da treniraju dva godista iz omladinske skole Crvene Zvezde dovedi jednog lijevog beka uz Rodica da bude mu konkurencija posle toga prodaj Boacija i dovedi jednog Brazilskog napadaca iz Brazilske lige

Reply
dejo јан 23, 2018 at 12:30

Terzicu ajde produzi ugovore sa Le Talekom i Donaldom sto se tice Kange njega prodaj u jedan klub u kojem Crvena Zvezda dovede pojacanje na njegovoj poziciji a da i njemu bude dobro naprimjer neki prosjecni spanski klub a valjalo bi Terzo da podjes u Brazil da pricas sa Ronaldinjom da bude glavni skaut Crvene Zvezde to bio sjajan mamac za dovodjenje svih novih igraca u Crvenu Zvezdu i za marketing kluba Crvene Zvezde bi bilo odlicno

Reply
dejo јан 21, 2018 at 13:51

Terzicu ajde nadjite klub da Kanga ode iz Crvene Zvezde da se napravi prostor za drugog igraca mogli bi dovest na njegovu poziciju jednog Brazilca naprimjer iz Brazilske lige u Crvenu Zvezdu

Reply
dejo јан 17, 2018 at 13:13

Terzicu ajde podji u Brazil i ponudi Ronaldinju da bude glavni skaut Crvene Zvezde ili mozda da bude trener drugog tima Crvene Zvezde da se napravi Crvena Zvezda B koju ce da vodi Ronaldinjo da znas Terzicu da bi sa dovodjenjem Ronaldinja Crvena Zvezda imala sjajnu prednost u odnosu na sve druge klubove u dovodjenju igraca u Crvenu Zvezdu

Reply
nele јан 11, 2018 at 07:23

Sve na netu bruji (cak i sajt RTS) da je za Zvezdu potpisao Ben, samo ovde o tome cute kao mutavi! Sta li se desava s tim?

Reply
maki јан 10, 2018 at 01:38

Teško nama ako Mare „skaut“ radi na zamenama za Kangu, Boaćia, Donalda i Le Taleka ako odu. Eto nama novog Retardinja ili Mučenog.

Reply
dejo јан 9, 2018 at 20:12

Terzicu dovedi pojacanja svugdje sto prije treneru Crvene Zvezde Milojevicu sto se svih igraca koji su tu u Crvenoj Zvezdi pokusajte zadrzat kostur Crvene Zvezde njima dat jake ugovore ostale koji zele da idu pusti te ih al ne ispod pet do deset milona i transver od naredne prodaje u tom klubu koji bude otisao procenat od deset posto ovo neka vazi za svakog igraca Crvene Zvezde

Reply
Hadži Dragan јан 9, 2018 at 20:03

Hajde narikače, pljujte po klubu i upravi, a nikoga od vas nema na tribinama da pomogne kako grlom i dlanovima,tako i finansijski. Pa ko nas je doveo jesenas dovde,ako ne ovi isti ljudi? Polako,sačekajmo kraj prelaznog roka.

Reply
шаљив јан 9, 2018 at 19:29

СМИШЉЕНО СЕ РАДИ.УМИЈЕСТО ДА СЕ ДОДАТНО ОЈАЧАМО И ПОКУШАМО ПРОЋИ ЦСКА ,ОНИ ЋЕ ИЗЈАВЉИВАТИ УКОЛИКО ИСПАДНЕМО ОД РУСА ДА И ОВАКО НИ ОВАКО НИСМО ИМАЛИ ШАНСИ И ДА СЕ ОКРЕЋЕМО ПРВЕНСТВУ,А АКО СЕ НЕ ДАЈ БОЖЕ ДЕСИ КИКС КАО ПРОТИВ ВОЖДОВЦА БИЋЕ КРИВ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ

Reply
Zeka Zvezdas јан 9, 2018 at 15:38

Koja je sad ovo prica? Ceo decembar se trabunjalo o cetvorici igraca koji dolaze, a sad i najmanje poznatog Jevtovica niko ne pominje!!? Sta bi sa onim gadjanjem cifri za Boacija…? Pa, neve valjda svi stranci u junu da odu za NULA evra Zvezdi? I kako ce oni da igraju prolece ako se spremaju da idu u junu? Cuvace se povreda, u glavama ce biti van Zvezde… A alternative njima nemamo! Mi kao da ne igramo Evropu na prolece.. Sad nemamo pare za kupovinu jer nikog nismo prodali, a sta cemo da radimo na leto…kad odu stranci i Srnic bez evra obestecenja..kako cemo naci zamene za njih kad tek tada necemo imati nikakv prihod od prodaje igraca?
Ja mislim da je Terza jedan od sposobnijih direktora, ali njegovo laganje i spinovanje po novinama stvarno iritira! Cuj…ne damo Boacija za manje od 7…8 miliona evra, a onda se javi Mrkela i kaze da za Boacija NIKO nije ni poslao neku ponudu!!!! Stranci su otvoreno rekli da nece da produze ugovore, a menadzer Stojadinovic je za Zurnal rekao jos pre mesec dana da ni Kanga, Donald, i LeTalek NECE imati ponudu da ove zime predju u drugi klub, i da u Zvezdi ne fantaziraju mnogo, jer niko nece kupiti igraca koga za 6 meseci mogu dobiti bez ijednog evra obestecenja klubu iz koga dolaze! A Terza pak pricao da nekog moramo da prodamo da bi kupili nove igrace…Sad nismo prodali, u junu ce otici bez obestecenja…i kako cemo onda kupiti nekog igraca?

Reply
Josif јан 9, 2018 at 17:20

Све си управу брате.Овај Терза много лаже и лупа.Где су понуде за Боачија као недамо га за 7 а сада нико неиде.Штосе тиче ЛеТалека,Доналда и Срниќа тиче нормално да нико ненуди обештечење а ни они нече продужетак уговора јер у јуну могу сами да бирају.Канга који је према Терзи био најближи продужетку уговора само је питање часа ни од тога ништа.Није сада да ми треба да будемо кадровници ваљда знају шта раде али брате много замајава причама ево сада око Бабиќа чуј клаузула 2мил.као преговарамо.Ало ми са 2 милиона прегурамо пола сезоне плус изгубичемо због празних трибина сигурно бар 1 мил.и овај нас ту замајава.Дај нека неизлази по медије.позз.мкд

Reply
шаљив јан 9, 2018 at 15:04

ДОВЕДИ ВУКАНОВИЋА И КРУНИЋА ДА СЕ НЕ ПОНОВИ ФИНИШ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ

Reply

Leave a Comment