Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши уживали у светском спектаклу

Утакмица између Црвене звезде мтс и Жалгириса обележила је фантастична игра и велика победа црвено-белих, а уочи почетка меча и на полувремену публика је имала прилику да ужива у светској атракцији ’’Lord of gravity’’ коју је обезбедио менаџмент клуба и његов партнер ИДЕА.

КК Црвена звезда мтс и њен партнер ИДЕА омогућили су Звездашима да поред врхунске представе црвено-белих кошаркаша уживају у истинском светском спектаклу. Пре почетка меча и на полувремену утакмице светска сензација ’’Lord of gravity’’ извела је свој перформанс.

По први пут је тако нешто било могуће да се види на овим просторима. Пре дворане ’’Александар Николић’’ тим из Мађарске је забављао публику на највећим кошаркашким утакмицама, од НБА ливе турнеје по Европи, преко „All Star“ утакмица у најјачим европским лигама, до Евробаскета. Њихове тачке граничиле су са готово немогућим и власници су светског рекорда по дужини кошаркашког закуцавања које је изведено на „NBA Europe Live“ турнеји Далас Маверикса у Берлину 2012. године.

Спектакл ни мало није изостао и на првој евролигашкој утакмици Црвене звезде мтс у 2018. години. У продукцији тима „Urban Sports Brothers“ (УСБ) ис Ниша, мађарска путујућа атракција зауставила је свој караван на паркету дворане ’’Александар Николић’’. Светски позната ’’Dunk show’’ атракција сусрела се са светски познатим навијачима и добила преко потребну енергију за истниски спектакл.

’’Севали’’ су блицеви са телефона, чули су се уздаси, а снажна закуцавања након вишеструког салта остављали су без даха све присутне на трибини. И оне најмлађе, али и оне старије који су први пут уживо имали прилику да виде ’’Lord of gravity’’.

Изабраници Душана Алимпијевића подарили су им прву новогодишњу победу у Евролиги, а менаџмент КК Црвена звезда и њен партнер ИДЕА увелилчали спектакл. Слика из дворане ’’Александар Николић’’ ће поново обићи свет, а феноменалан амбијент у дворани бити додатно обогаћен сценама које су победиле закон физике и на кратко начиниле гравитацију безначајном.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment