Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Имамо велику жељу да се пласирамо у финале

Одбојкаши Црвене звезде у уторак (18 часова) играју први меч полуфинала Купа Србије против Радничког у Београду.

Црвена звезда и Раднички су недавно одиграли меч у Суперлиги када су Крагујевчани као гости славили са 2:3, по сетовима 25:23, 26:24, 22:25, 17:25, 12:15. Иако је у последњем мечу у првенству изгубила од Војводине НС семе са 3:2 у Новом Саду, Звезда је приказала добру игру и показала је да је на добром путу.

Задњу утакмицу против Војводине смо енергетски добро одиграли. Без обзира што нисмо успели да победимо одиграли смо једну комплетно добру утакмицу. То нам даје наду да можемо да направимо добар резултат и заиста имамо велику жељу да се пласирамо у финале и ка томе ћемо да стремимо – изјавио је Драган Кобиљски, тренер црвено-белих.

Након повреде шаке екипи се прикључио либеро Предраг Јевтић који је много недостајао црвено-белима.

Јевтић нам је стварно много недостајао. То је дечко који је четири године са нама и који потпуно барата системом игре који стручни штаб од њега тражи. Са његовом првом утакмицом то се одмах видело и одразило на нашу игру – констатовао је Кобиљски.

Први меч полуфинала Купа Србије између Црвене звезде и Радничког игра се у уторак 26. децембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Иван Лазаревић и Александар Петровић.

По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника полуфинала.

Реванш утакмица полуфинала Купа Србије играће се у четвртак 28. децембра од 20 часова у хали Језеро у Крагујевцу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment