Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Звезда славила у Шапцу за крај године

Рукометаши Црвене звезде савладали Металопластику у Шапцу 34:30 у последњем мечу у 2017.години.

У екипу се вратио Младен Шотић, па је Ненад Перуничић у последњој утакмици могао да рачуна на све играче.

Од самог старта Црвена звезда је била у константом вођству и врло лако дошла до осетније предности коју је одржавала током првог полувремена.

Разиграни су били црвено-бели, шест од првих десет голова постигли са линије девет метара, а у наставку је Звезда агресивном одбраном отварала простор за брзе контранападе које је у голове претварао Виктор Матичић.

Немања Љубеновић је забележио четири одбране у првом полувремену, уз један седмерац, и деловало је да ће Звезда лако привести крају прво полувреме.

Међутим, у самом финишу, домаћа екипа је казнила пад концентрације Звезде у игри и серијом од три везана гола дошла до два гола минуса након првих пола сата меча, 15:17.

У наставку је Металопластика дошла до гола минуса, али није ни у једном тренутку успела да изједначи резултат. Тада је Младен Шотић ступио на сцену и у свом стилу са левог крила, а затим и у контранападу са шест брзих голова донео Звезди предност, која је без проблема очувана до краја, за коначних 34:30.

Најефикаснији је био Матичић са 7 голова, Шотић је постигао 6.

Црвена звезда је први део сезоне завршила на деоби другог места са Партизаном, иза водећег Желазничара.

Mеталопластика – Црвена звезда 30:34 (15:17)

Шабац, дворана: „Зорка“. Гледалаца: 1.800. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Металопластика 4 (3), Црвена звезда 5 (4). Искључења: Металопластика 8, Црвена звезда 12 минута.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Воркапић 8, Писарић 1, Срдановић, Дошен, Мариновић, Брајовић, Ђукић 5, Јездимировић 1, Митровић 3, Пуљизовић 3, Милић, Владисављевић (6 одбрана, 1 седмерац), Бомаштар, Тркуља 5, Миловановић 3, Кљајић (3 одбране). Тренер: Владан Јордовић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 6, Радисављевић, Мошић 5, А. Бабић 4, Љубојевић, Пешић 2, Љубеновић (6 одбрана, 1 седмерац), Бугариновић, Милосављевић 3, Пејчиновић (одбрана), Матичић 7, Мандић 3, Д. Бабић 2, Кљајић, Зејак 2, Ђурковић. Тренер: Ненад Перуничић

Повезане вести

Leave a Comment