Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина ноћ у Лесковцу

Пред више од 170 чланова Званичног удружења навијача ФК Црвена звезда у Лесковцу, као и гостију из Македоније, Београда, Земуна, Ниша, Смедерева и Суботице, у Кристалној сали ресторана Грош у Лесковцу одржана је традиционална Звездина ноћ.

Испред ФК Црвена звезда овој спектакуларној прослави феноменалне Звездине јесени присуствовали су Председник клуба Светозар Мијаиловић, четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон, секретар секције ветерана Саша Марковић и менаџер службе за чланство Андрија Рафаиловић.

У сјајној атмосфери препуној позитивне енергије, Звездаши свих генерација од 7 до 77 година из читавог Јабланичког округа показали су како се Звезда воли.

Уз препознатљиве звуке најпознатијих звездиних песама, бакљаду и ватромет као незаобилазни део навијачке сцене, играло се и певало све до јутарњих часова. Током свечаности на видео биму је приказан и филм о нашим навијачима и члановима клуба из Лесковца и околине. Ту смо могли да видимо колико верно су пратили све наше утакмице, како у првенству тако и у Европи – свеједно да ли смо играли на Рајку или у гостима. Отпевана је и посебна песма коју је за ову прилику направио један од навијача.

Предивној атмосфери допринели су и најмлађи навијачи, њих преко 20, са којима се председник клуба Светозар Мијаиловић посебно сликао.

Главни организатори ове манифестације и наши домаћини били су Председник званичног спортског удружења навијача ФК Црвена звезда у Лесковцу Бојан Стојановић и Повереник за чланство ФК Црвена Звезда Ненад Стојановић.

Новоформирана служба за чланство ће пратити све будуће активности наших Лесковчана и врло брзо видимо се поново у Лесковцу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment