Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Боаћи – Сваки гол је дело целог тима

На 156. вечитом дербију фудбалери Црвене звезде ремизирали су са Партизаном. По један гол видели смо на обе стране, а мрежу Партизана затресао је Ричмонд Боаћи.

– Захваљујем Богу на резултатима који су иза нас. Заиста смо силно желели да победимо данас, али Бог је за нас припремио нерешен резултат и сигуран сам да постоји добар разлог за то. Заиста смо одличан тим и фантастично је играти са оваквим фудбалерима, мало нам је недостајало данас – рекао је Боаћи.

Звездин шпиц је постигао 15 голова у јесењој полусезони.

– Верујем у тимски рад, сваки гол који постигнем је плод тимског духа и посвећен је навијачима. Без читаве екипе и навијача не би било ни Боаћија. Веома ценим свој тим и све што имам у Звезди.

Боаћи је прокоментарисао и наводе медија да ће ове зиме напустити редове црвно-белих.

– Не знам шта ће се десити у наредном периоду, ја сам фудбалер, а не менаџер. Сачекаћу да видим шта будућност носи. Видећемо шта је Бог спремио за мене – поручио је Боаћи.

Повезане вести

3 comments

josif дец 14, 2017 at 19:56

Kakvi ste bre vi ljudi!Covek ni sam nezna dali ide,sve je u domenu spekulacija a vi srecno,hvalati!Sta bi vi,nesvidja vam se Boaci,ali kao hvala ti sto cemo na tebe uzeti pare!E moji jadnici,umesto da kazete da tim ostane na okupu,pa jos 2-3 pojacanja pa da uzmemo titulu i napadnemo ligu sampiona vibi da menjamo jedno 10-12 igraca,vi bi neke Vukanovice ili onog Ivanica koga cete pljuvati posle dve utakmice ako nepokaze nista.E jadni li ste jadnici,nikad zadovoljni.Pozz.MKD

Reply
Србин са Космета дец 14, 2017 at 14:00

Срећно у наставку каријере!!!
Хвала Ти што смо много зарадили на Твом трансферу!

Reply
Barani....Vjerni.... дец 14, 2017 at 10:17

HVALA RICMONDE….HVALA BOACI…..SRECNO…….

Reply

Leave a Comment