Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Четворица Звездаша у тиму Суперлиге

На свечаности коју организују Заједница Суперлигаша и телевизија Аренеспорт проглашен је идеалан тим Суперлиге Србије у јесењем делу шампионата, а чак четворица фудбалера Црвене звезде заузели су своје место у њему. За најбољег тренера изабран је Владан Милојевић. 

У избору су учествовали тренери и капитени свих екипа из Суперлиге Србије, а ласкаво признање из редова црвено-белих понели су Александар Пешић, Филип Стојковић, Вујадин Савић и Немања Радоњић. Наш клуб има највише представника у идеалном тиму полусезоне од свих осталих домаћих тимова. Црвену звезду прате Партизан са тројицом играча, док по једног представника у идеалном тиму имају и Земун, Војводина, Вождовац и Спартак. 

Од ове сезоне ограничен је број фудбалера из једног клуба који могу да се нађу у најбољем тиму по избору Суперлиге на четири, иначе смо уверени да би наш клуб имао још више представника, с обзиром на то да је наша екипа прва на табели са девет бодова више од другопласираног тима. 

– Успешна полусезона је за нама и ове награде су подстицај да будемо још бољи, посвећенији и да још напорније радимо. Када добијете награду она вас обавезује да будете још бољи и јачи. Поделио бих ово признање са својим стручним штабом који су пођеднако заслужни, са својим играчима и са навијачима који су најбољи на свету, прави су ветар у леђа – рекао је Милојевић. 

Како би пружили подршку и честитали нашим играчима свечаном догађају присуствовали су и председник клуба Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и спортски директор Митар Мркела.

Повезане вести

1 comment

шаљив дец 12, 2017 at 13:42

у каквој је форми марко бакић.да ли га је неко разматрао као евентуално појачање ?које су му играчке карактеристике?

Reply

Leave a Comment