Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Звездине даме бронзане на Екипном првенству Србије

Џудисткиње Црвене звезде обрадовале су све навијаче нашег клуба. На премијерном учешћу на Екипном првенству Србије, црвено-беле даме окитиле су се бронзаним одличјем.

Наша млада екипа предвођена Милицом Николић српском шампионком и петорангираном на светској ранг листи од првог меча противницама су доказале да ће тек израсти у екипу која ће освајати одличја. Николићева као и Ивана Павловић, Јелена Остојић, Емилија Лабовић, Светлана Дакић, Катарина Денић и Теодора Траиловић још једном су на најбољи начин браниле боје наше Црвене звезде.

Пресрећне смо јер је ово први пут да смо учествовале. Немамо искуства у екипним такмичењима, али смо поносне јер смо као тим одлично функционисале. Наша Милица Николић је после месец дана боравка и припрема у Јапану за Мастерс дошла да буде уз нас и да се бори за наш клуб. То нам је била веома важна подршка и подстрек да будемо што боље  – рекла је Светлана Дакић чланица ЏК Црвена звезда.

Да је квалитет, али и време на страни младих дама црвено-белог тима јасно говоре резултати. Дуели са Славијом, ОЏК Београдом и Борцем решени су врло „тесним“ резултатом.

Поносне смо што смо у дуелима са одличним клубовима као што су Славија, ОЏК Београд и Борац увек успевале да будемо на корак од победе. Обећавамо да ћемо већ у наредној сезони ићи бар на степеник више – истакла је Светлана Дакић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment