Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Срнић – Нисам још увек свестан

Славољуб Срнић

На најлепши могући начин Славољуб Срнић је прекинуо голгетерски пост. Чекао је, чекао, и дочекао када је то било изузетно важно.

Срнић је већ постигао један веома важан гол у Краснодару, гол који је покренуо Црвену звезду. Сада је и Келн морао да се поклони нашем фудбалеру.

— Утисци, невероватни су, искрено нисам ни свестан шта смо урадили. После 25 година Звезда је презимила у Европи! Не знам шта бих рекао, не умем да опишем овај осећај — говори без даха Срнић.

Ситуације након гола, каже, једва се сећа.

— Не сећам се шта ми је пролазило кроз главу, гол посвећујем својој девојци која је трудна, као и својој породици! Доста утакмица и у првенству и у Европи сам одиграо добро, али никако ме није хтело да дам гол. Мислим да ми се вратило на најлепши могући начин, на најбитнијој утакмици. Могу слободно да кажем да је ово била најбитнија утакмица у сезони. Морам да похвалим Родића, сјајно ми је асистирао — рекао је Срнић.

Славољуб се не оптерећује наредним противником.

— Нека нам сад дође и Реал Мадрид из Лиге Шампиона, сада је мање битно… Шалим се, не знам још увек ни ко је у оптицају, причаћемо накнадно о томе. Наши навијачи су најбољи на свету, пред њима нико не може да нас победи — рекао је јунак данашњег меча.

Повезане вести

1 comment

Djole/Jagodina дец 8, 2017 at 13:11

O Srnicu sam pisao mnogo negativnih komentara i jasan je moj stav o tome ali on je ovim golom ispisao deo istorije C Zvezde pa imam potrebu da kazem da mu je sve oprosteno.Srno radi na sebi covece potrudi se malo,analiziraj svoje greske a ne dobre poteze,nauci da brze razmisljas kod pasova i vezbaj promenu ritma kod driblinga.Voleo bih da uspes u karijeri ovim golom si zadobio simpatije cele zvezdaske javnosti

Reply

Leave a Comment