Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Звезда на Ф4 Купа Србије

Звезда на Ф4 Купа Србије

Ватерполисти Црвене звезде убедљиво су савладали Ваљево на 25.мају и пласирали се на Ф4 Купа Србије – 19:4 (4:1, 5:1, 4:0, 6:2).

Утакмица је практично решена у првом полувремену када су црвено-бели остварили предност од седам голова. Одличном одбраном током читавог меча изабраници Дејана Савића су у потпуности неутралисали противника, а добру игру у дефанзиви пратила је и егзекуција.

Звезда је у трећој четвртини тотално сломила противника, да би до краја сусрета једино неизвесно била разлика са којом ће Звезда славити.

Најефикаснији на утакмици био је Вељко Танкосић са 5 голова. Радовић и Његован су се по три пута уписивали у листу стрелаца.

Финални турнир Купа Србије одиграће се 16. и 17. децембра у Бечеју.

Црвену звезду пре Ф4 Купа Србије очекује реванш меч четвртфинала Купа Европе против Спорт Менаџмента у Италији.

Црвена звезда – Ваљево Горење 19:4 (4:1, 5:1, 4:0, 6:2)

Београд, базен „Милан Гале Мушкатировић“. Судије: Стефановић и Балажевић. Искључења: Црвена звезда 14, Ваљево Горење 14.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић 5, Радовић 3, Бурсаћ 1, Шуберић, Илић 2, Његован 3, Тохољ, Николов, Танасковић 1, Стојановић 1, Ковачевић 1, Тодоровски, Љубеновић 2. Тренер: Дејан Савић.

ВАЉЕВО ГОРЕЊЕ: Бакочевић, Митровић, Станић, Марковић 1, Радуловић, Рацков 1, Матовић, Глигоријевић 1, Дудић, Босић, Лука, Филиповић 1, Илић, Марковић. Тренер: Јован Серафимовић

 

Повезане вести

Leave a Comment