Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Црвена звезда – Радник 5:0! Хет-трик Пешића и повратак Јовичића!

Црвена звезда - Радник

Црвена звезда је убедљиво и лако савладала Радник из Сурдулице, резултатом 5:0. Меч је обележило и то што је завршницу меча одиграо Бранко Јовичић, који је наступио први пут од средине августа. Успео је да постигне и гол из пенала у 90. минуту!

Био је то његов првенац у дресу вољеног клуба, а први пут је стрелац за Звезду био још један велики борац, Марко Гобељић.

Између та два гола видели смо рапсодију Александра Пешића, који је постигао три гола и забележио и асистенцију за први погодак. Он је постигао десет суперлигашких голова на последње четири утакмице.

Могао је постићи и четири гола данас, али је препустио извођење пенала Бранку Јовичићу, чији је повратак ипак утисак утакмице.

Звезди пре Келна преостаје гостовање Бачкој, са +6 у односу на првог пратиоца. Након Немаца у Београд стиже Борац, а потом се „Вечитим дербијем“ спушта завеса на овај део сезоне.

19.коло Супер лиге

 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИК 5:0 (2:0)

Београд, стадион: „Рајко Митић“.
Гледалаца: 4.352
Судија: Срђан Јовановић
Жути картони: Рачић (Црвена звезда)
Стрелци: Гобељић у 11, Пешић у 45, 71. и 77. минуту и Јовичић у 90. минуту

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Савић, Фримпонг, Родић, Милијаш, Срнић, Аџић (76.Стојковић), Рачић (68.Јовичић), Милић (61.Доналд), Пешић. Тренер: Владан Милојевић

РАДНИК: Васиљевић, Младеновић, Булатовић, Павловић, Гојковић, Пејчић, Жакула, Станковић (Подунавац), Керемек, Радовић (Зулфији), Златановић. Тренер: Симо Крунић

ТОК УТАКМИЦЕ

90+2′ Крај утакмице.

90′ ГООООООООЛ! Јовичић! Срнић је непрописно заустављен, Пешић је извођење пенала препустио Јовичићу, а повратник у тим на најлепши начин обележио повратак на терен.

85′ Добра акција Звезде, Доналд не успева да постигне гол.

77′ ГОООООООООООЛ! Хет-трик Пешића! Нова сјајна завршница. Какав терор Пешића над противничким голманима!

71′ ГОООООООООООЛ! Пешић коначно постиже свој други гол. Сјајна завршница и то је 3:0 за Звезду.

68′ БРАНКО ЈОВИЧИЋ! Коначно се након повреде вратио на терен Звездин везиста.

65′ Одличан шут Милијаша, тик поред стативе.

64′ Лош потез Аџића, могло је бити опасније.

57′ Опет Пешић у акцији, овога пута спољни део мреже.

53′ СТАТИВА! Пешић је све урадио сам, створио себи прилику и погодио оквир гола.

45+1′ ГОООООООЛ!

Аџић сјајно центрира из угла, Пешић главом постиже нови гол. Звезда на полувремену води са 2:0.

42′ Нови покушај нашег нападача и опет је успешнији голман гостију. И Аџић још једном шутира, далеко од гола.

37′ Милијаш за Пешића, брани Васиљевић.

33′ Булатовић шутира преко гола.

31′ Коначно гол Аџића, али је поништен због офсајда.

25′ Опет Аџић, опет нема гола.

18′ Први покушај Радника, Златановићев шут иде преко гола.

17′ Опет Аџић, одличан ударац, лопта иде преко гола.

16′ АЏИЋ! Сјајан шут, још боља интервенција голмана Радника.

11′ ГООООООООООООООЛ!

Гобељић за 1:0! Велика радост Гобељића, који је првенац у дресу вољеног прославио трком преко целог терена до северне трибине! У контри га је проиграо Пешић, а он је рутински савладао Васиљевића.

9′ Пешић за Милића, који шутира главом право у голмана гостију.

НАЈАВА

Црвена звезда дочекује Радник из Сурдулице у оквиру ванредног, 19.кола Суперлиге на стадиону „Рајко Митић“.

Остало је још 5 утакмица до краја јесењег дела сезоне, Радник први противник у низу. Црвено-бели желе да искористе кикс ривала у викенду за нама и да надограде предност од шест бодова.

Оно што свакако радује јесте повратак Бранка Јовичића у тим након тешке повреде и паузе од близу четири месеца. Јовичић се налази на клупи заједно са Супићем, Стојковићем, Бабићем, Доналдом, Кангом и Боаћијем.

Повезане вести

12 comments

Gogi нов 30, 2017 at 15:24

Pesic 19 golova+14 asistencija u zvanicnim utakmicama JSL-Evropa-Kup 15-1-3 i 14 asistencija JSL-Kup 11-3,ako ode Boaci imamo jako dobrog spica uz Pavkova koji je drugi strelac lige i malog Jovelju koji rastura u omladinskoj ligi,eventualno jos 1 igrac u napadu ako ode Bocko to ce nam biti najmanja briga,pojacati se na sredini i u odbrani golmane isto imamo i bicemo jaki kao zemlja…

Reply
Goran нов 30, 2017 at 14:41

Pesic 15 golova u JSL,1 u Evropi,3 u kupu,2 gola u prijateljskim utakmicama=21 gol do sada,cepaj Pesinjo Ronaldinjo 🙂

Reply
Kalderon нов 30, 2017 at 08:56

Bravo momci svi ste dobri.

Reply
Hadži Dragan нов 30, 2017 at 05:55

Zašto nas je tako malo na tribinama? Nikad lepše igre, prvo mesto, guramo i u Evropi, a navijača sve manje? Sve čestitke igračima, stručnom štabu i upravi. J.bi Terza franjevce.

Reply
zvezdan нов 29, 2017 at 23:39

продати милића ,ађића,рачића анђелковића ,кахримана ,супића и ако добра понуда дође за кангу и срнића,из наше лиге вукановић,ивановић су интересантни играчи.гласам за повратак ђуричића

Reply
Estrella Roja нов 29, 2017 at 21:25

Računica je jasna, jedan ili dva gola se moraju dati Kelnu ako želimo evropsko proleće. Ne verujem, ma gotovo sam siguran da nećemo sačuvati našu mrežu pred naletima Švaba. Neka nas ne zavarava loš plasman Kelna u Bundes ligi pošto je naša liga na nivou amaterskih liga u njihovoj zemlji, tj. regionalnih. Brine to što smo samo dva gola dali u grupi LE, deluje mi kao da je gol na tim utakmicama nedostižan cilj i pored odlične odbrane koju iznenađujuće posedujemo. Tako da ni 10 gola Pešića i Boaćija protiv Radnika ili Zemuna ne mogu da budu reper za dobar napad. Sve se to menja u slučaju postignutog gola u sledeći četvrtak…živimo za taj trenutak 25 godina. Neki nisu ni bili rođeni kada smo sa Sampdorijom igrali za finale (bio sam u Sofiji tada), a paradoks je da posle toga više nismo zimovali u Evropi. VREME JE!

Reply
LA[K]I нов 29, 2017 at 22:08

Mislim da bi Pesic trebao da startuje protiv Kelna. Bar je to svojim partijama zasluzio! Boaci je veliki krivac sto vec sad nismo u 1/16 finala, pa cak i sto se sa Arsenalom ne borimo za 1. mesto, pa i sto nismo 1. jer ona dva zicera u Londonu, sanse u Borisovu i Beogradu protiv BATE-a… Da ne misle ljudi da ga kritikujem, ali mislim da bi ovakav Pesic iskoristio bar 50% tih sansi. Sto se tice Nemaca oni su 25 godina cekali samo Evropu! Dakle ovo je duel za direktan povratak jednog od dva velikana u evropsko porlece i mislim da nas ceka mec koji ce se decenijama prepricavati, kao i prethodni dvomec sa Kelnom, pa koji god rezultat sada bio, a ja sam siguran da ce biti pozitivan! Necu ovog puta reci kao prosle sezone protiv Ludogoreca „Sad il’ nikad“, jer sta god uradili mi cemo u SLS uzeti titulu i sledece sezone napasti LS, a sa ovim timom mozemo da udjemo! Prolaz u 1/16 finala bi bila istorija i veliko iskustvo za tim pred LS sledece sezone, a ako bi usli u 1/16 ko zna gde bi stali… Hvala upravi, treneru i igracima za sve sto su nam priredili ove sezone. Sta god da bude u cetvrtak ja sam ponosan na njih!

Reply
kastiljo нов 30, 2017 at 12:11

Brate,ako mi s ovom ekipom ne mozemo da dobijemo na punoj marakani fakticki drugi tim Kelna,tesko da mozemo da udjemo u LS…Zaista ocekujem pobedu,i to onako,da kazem rutinsku,nekih 3-1…Igrace im fakticki neka deca,veci deo prve postave je otpao sto zbog povreda sto zbog kartona.Ponavljam iako jeste postala fraza,ako ne mozemo OVAKAV Keln da dobijemo,ni ne treba da igramo 1/16 finala i to je realna prica.Da Keln dolazi onako kako je igrao u Nemackoj bilo bi zeznuto,klali bi se do 90og minuta,ovako je sve osim pobede za mene iznenadjenje.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 29, 2017 at 21:18

lagano i sigurno..prezadovoljan sam kad igramo sa 3 igraca manje(srnic,milijas i milic)..srecan sam zbog Jovicica..mislim ovo sa srnicem je postalo zista mucno gledati..zao mi je momak je pravi delija ali realno njegov domet je cuka i to je to..milic je domet spartak a milijas je za sprdnju

Reply
LA[K]I нов 29, 2017 at 21:02

Jos jedan odlican mec i demoliranje rivala u laganom ritmu. Bravo za Pesica. Rekoh ja pre neki dan, od kad je osisao manekensku frizuricu odmah bolje igra 🙂 Salu na stranu dobro mu je prijala ona pauza posle Kelna i Napretka, od tad pruza odlicne partije. I pored het-trika za mene je dogadjaj veceri povratak Branka Jovicica i to golom! Nadam se da ce igrati protiv Kelna i Partizana i da ce na te dve utakmice pokazati zasto je jedno od najvecih pojacanja ove sezone!

Reply
walter white нов 29, 2017 at 18:03

Hocu Zvezdu da gledam u HD. Kakav je ovo cirkus da nase utakmice prenose u 576i, a one u HD?

Reply
Milos нов 29, 2017 at 20:47

Ti dodji da gledas uzivo.

Reply

Leave a Comment