Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Крстичић – Да обезбедимо пролеће у Европи

 Фудбалере Црвене звезде за два дана очекује реванш меч са екипом БАТЕ Борисова у оквиру групе „Х” Лиге Европе. Звездин везиста Ненад Крстичић истиче да је његова екипа извукла поуке из првог сусрета две екипе.

– Тешка борба је била на Маракани, али мислим да је сада све другачије. То је било прво коло, огромна еуфорија је била присутна, понела нас је и публика и читава атмосфера са трибина. Сви смо желели да победимо ту утакмицу, много смо срљали и БАТЕ нас је хватао на контре. Овог пута ће бити потпуно другачији меч, њима је победа императив, морају да играју отвореније, а ми то можемо да искористимо. Нећемо ни ми да се затворимо, играћемо као што то радимо у првенству и ићи ћемо на сва три бода. Идемо да јуримо победу и да обезбедимо себи останак у Европи и на пролеће – рекао је Крстичић.

Звездин везиста изузетно цени белоруску екипу.

– Они су заиста квалитетна екипа, знамо да ће бити тешко. Имају доста искусних играча, стандардни су у европским такмичењима, искуснији су од нас, али  ми имамо више квалитетних играча и морамо то да искористимо и да победимо. Можда је управо та утакмица најбитнија од свих које смо имали у групи. Победом можемо већ у Белорусији да завршимо посао и решимо питање проласка групе. Сконцентрисани смо само на ту утакмицу, одлично радимо и надам се да ћемо освојити три бода.

Изабраници Владана Милојевића не знају за пораз на гостовањима у Лиги Европе.

– Играмо заиста добро, победа у Келну и бод у Лондону то и потврђују. Очекујем да ће и у Борисову бити доста наших навијача који нам пружају невероватну подршку где год да играмо. Оптимиста сам, позитивно размишљам и верујем да можемо да остваримо одличан резултат.

Крстичић се, захваљујући добрим играма у црвено-белом дресу, вратио у ерпрезентацију Србије и заиграо на мечу са Кином.

– Био је напоран и дуг пут, али сам изузетно срећан што сам поново заиграо за нашу репрезентацију. Знао сам када сам долазио у Звезду да ћу играма у клуб заслужити позив у репрезентацију, осетио сам када сам долазио да је овде добра атмосфера, да су позитивни и стручни људи. И саиграчи, стручни штаб и навијачи су ми улили огромно самопоуздање и сви су заслужни за мој повратак у репрезентацију – поручио је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment