WABA liga

ККЖ Црвена звезда одржао је у суботу у просторијама у Баскетленду, прву редовну седницу Скупштине у 2017.години.

На Скупштини којој је присуствовало 18 од 21 члана, усвојен је и дневни ред са 8 тачака, међу којима су биле и: доношење Одлуке о верификацији оставке Наташе Ковачевић на место функције председника клуба, доношење одлука о избору новог председника УО и именовања председника клуба, именовања нових чланова УО, председника и потпредседника Скупштине клуба и кооптирању два нова члана Скупштине клуба.

Прочитајте још  Партизан заслужено освојио Куп

На место председника Управног одбора и место председника клуба у наредних пет година изабрана је легенда клуба, Анђелка Вукмировић Радуловић, која је исту функцију обављавала у периоду од 2012. до 2016.године, и у периоду од септембра 2017.године као вршилац дужности.

Функцију председника Скупштине клуба у наредних пет година обављаће проф.др. Весна Радојевић Делић, а поверење на месту потпредседника Скупштине клуба добио је Ненад Јовановић.

Прочитајте још  Милијаш – Част је бити део Звездине историје

Нови Управни одбор ККЖ Црвена звезда чиниће седам имена, међу којима је и Мина Јовановић, бивша кошаркашица Црвене звезде, данас дипломирани економиста.

Одлуке су донешене једногласно, док је под осмом тачком „разно“ вођена дискусија између чланова Скупштине о различитим темама.

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о