Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић – Најтежи период је иза мене

Бранко Јовичић успешно се опоравио од повреде метатарзалне кости коју је почетком августа задобио на првенственом дуелу са Чукаричким.

Четрнаест недеља након што је доживео тешку повреду Звездин везиста данас је почео да тренира.

– Дуг период, један од најтежих у каријери је иза мене. Данас сам кренуо са индивидуалним радом и са вежбама, као и са радом са лоптом. До петка ћу радити одвојено од екипе, а после ћу ући у регуларан тренажни процес, па ћемо видети када ћу поново да заиграм. Битно је да заиста немам никакав страх након повреде. Осећам се чак и помало узбуђено и присутна је позитивна трема што сам се вратио екипи – рекао је Јовичић.

Звездин везиста верује да ће наредни период бити изузетно успешан за читаву екипу.

– Физички се осећам добро, немам болове и надам се да ће тако и остати. Све ово време сам био оптимиста, од првог тренутка када сам повредио размишљао сам позитивно и веровао сам да ћу се вратити још јачи. Дошао сам у Црвену звезду са огромном жељом да играм европске утакмице и било ми је тешко све ово време. Надам се да је сада испред мене успешан период. Сада је најбитније да се вратим екипи и да поново заиграм – поручио је Јовичић.

Повезане вести

4 comments

kastiljo нов 13, 2017 at 16:52

Borjan,Stojkovic,Savic,Letalek,Rodic,Jovicic,Donald,Krsticic,Kanga,Radonjic i Boaci bi po mom misljenju bila najbolja postava za Bate…Najveca borba ce se voditi na sredini,poprilicno su iskusni oni na tom delu,tako da ce trebati sto vise kvalitetnih igraca na toj poziciji.Krsticic bi mogao povratkom Jovicica da se preseli na neko lazno krilo,Radonjic na suprotno a Donald,Kanga i Jovicic da budu u centrali.To bi bila neka 4-5-1 taktika ili 4-3-2-1.

Reply
LA[K]I нов 13, 2017 at 16:45

Ovo je prevaga za prolece u Evropi. Iskreno se nadam da ce biti spreman bar za jedno poluvreme protiv BATE-a. Kad se Krsticic umori da on udje. I naravno da se ispisa po groblju u decmbru i da vrati kurvinim sinovima za to sto ga je njihov covek odstranio od terena ovoliko dugo.

Reply
Darko нов 13, 2017 at 22:45

Malo da izmastam…..Prodati za dobre pare Donalda,Kangu i Srnica…Jovicic umesto Donalda, Ivanic zamena za Kangu i…..Katai umesto Srnica….i šou-tajm moze da počne…Samo da preskocimo Bate i onda put od maste do stvarnosti moze da bude kratak.

Reply
LA[K]I нов 14, 2017 at 15:26

Darko sa tim scenarijom mi ce mo se dogodine prosetati do LS! Zaista bi bilo jako dobro kada bi prodali Kangu i Donalda za nekih bar 7-8 miliona evra ukupno i za te pare doveli Ivanica, povecali platu Le Taleku i Boaciju i dali ozbiljne pare kao platu Kataiju koji ce na zimu verovatno raskinuti ugovor sa Alavesom. Sa tom ekipom bi imali sigurno najbolji tim od 1992. do danas. Atomski napad, atomska odbrana. Problem je sto Le Talek zeli da ide, a i tesko da mozemo zadrzati Boacija ako na zimu stigne ozbiljna ponuda (preko 8 miliona). Kada bi smo njih dvojicu resili sa novim i jakim ugovorima to bi bilo idealno.

Reply

Leave a Comment