Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фримпонг – Верујем у победу у Чачку

Фудбалери Црвене звезде могу да се похвале чињеницом да имају најбољу одбрану на свету. Овај невероватан успех је заслуга читаве екипе, али он посебно годи момцима из дефанзивне линије.

– Тај податак је заиста невероватан, оставити најуспешније светске клубове иза себе није мала ствар. Не могу да кажем да је то заслуга само нас у одбрани, сви у екипи смо заједничким снагама успели да сачувамо своју мрежу. Под једнако важна је и улога стручног штаба који сваког противника анализирају до танчина и припреми перфектну тактику. Нама није тешко да је на терену касније то спроведемо у дело – поручио је Фримпонг.

Звездин штопер је истакао да верује у победу своје екипе на мечу осмине финала Купа Србије против Борца.

– Већ размишљамо о сусрету у Чачку и припремамо се. Идемо утакмицу по утакмицу, још на почетку сезоне шеф нам је рекао да је тај начин размишљања једини пут до успеха. Врло је битно што је у нашој свлачионици увек иста атмосфера, небитно да ли играмо првенствени дуел, утакмицу у Купу или у Европи. Сви смо максимално мотивисани да се добро покажемо на сваком мечу. Против Борца у среду идемо на победу и сигуран сам да ћемо је и остварити, као што увек и урадимо.

Фримпонг се, након паузе због повреде, вратио екипи на мечу у Земуну.

– Сада ми је најважније да сам здрав, повреде су иза мене и могу да тренирам пуним интензитетом. Већ смо се вратили врло озбиљном раду након неколико дана паузе. Потпуно смо фокусирани на оно што нас очекује у наставку првенства, радимо напорно како бисмо наставили са одличним резултатима које смо бележили до сад. Морам да приметим да смо сви у свлачионици пуни позитивне енергије и срећни што смо се вратили раду, досадно је без тренинга и утакмица. Лично уживам у фудбалу и једва сам чекао да поово поченмо да тренирамо.

Звездин штопер истакао је да одлична атмосфера у свлачионици доноси добре резултате.

– Припемам се као да ћу играти сваки меч, а на шефу је да одлучи ко ће добити шансу. Свесни смо да је сваки играч из наше екипе толико добар да заслужује да игра. Има нас двадесет и седморо, ко год добије шансу увек је искористи на најбољи могући начин. Подржавамо једни друге и влада сјајна атмосфера у екипи – поручио је Фримпонг.

Повезане вести

Leave a Comment