Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одржано тестирање деце на Ади

ФК Црвена звезда је у четвртак, 9. новембра, одржао званично тестирање дечака на Ади Циганлији.

Црвена звезда је клуб који мисли, и мора да мисли на будућност. Поред јачања Омладинске школе, Црвена звезда се труди и да у најмлађим узрастима окупи најталентованије дечаке из целе Србије.

Управо тим поводом, данас је организован такозвани „Open day“. Децачи узраста 2007, 2008, 2009. и 2010. годишта појавили су се на пробном тренингу да пред тренерима из Звездине Омладинске школе покажу шта умеју. Укупно се појавило 88 дечака, а већина њих је оставила више него добар утисак.

— Задовољни смо одзивом, јер велика је ствар за Црвену звезду што толико дечака долази на наше пробне тренинге са жељом да наставе да тренирају у клубу за који навијају. Пажљиво смо надгледали данашњи тренинг и донекле смо стекли слику о томе колико деца могу. Наравно, за неке од њих ће уследити и додатна тестирања. Јако је важно да деца наставе да раде на себи, јер то је једини пут који их заиста води до испуњења снова. Звезда ће им у томе помоћи, колико може — рекао је Владимир Цвијетићанин, координатор Школа фудбала ФК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment