Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновије

Први меч четвртфинала Купа Европе: Звезда дочекује Спорт Менаџмент на 25.мају

Ватерполисти Црвене звезде у првом мечу четвртфинала Купа Европе дочекују италијанску екипу Спорт Менаџмент из Вероне. Утакмица почиње у 17:30, на 25.мају.

Пред црвено-белима је испит раван Лиги шампиона, јер је противник квалитетнији од већег дела учесника најбитнијег међународног клупског такмичења. Спорт Менаџмент из Вероне је екипа која стрпљиво чека своју прилику у једној од две најјаче лиге света.

Екипа за коју наступају Валентино Гало, Пјетро Фиљоли, Дејан Лазовић и од овог лета наш Радомир Драшовић, а које предводи Марко Балдинети са својим помоћником Предрагом Зимоњићем, говори сама о себи и својим квалитетима.

Фиљоли је освојио 20 трофеја са Про Реком, 4 титуле првака Европе, а тренер Балдинети је био творац неколико трофеја са најтрофејнијим клубом.

Звезди у корист иде одсуство оба центра, што сматра и Дејан Савић, тренер Црвене звезде.

„Сигурно се да нас очекује занимљива утакмица и надам се да ће трибине бити пуне. Верона је екипа у коју је доста година улагано рада, труда, а пре свега новца. Ове сезоне дошли су до феноменалног нивоа, где су уз Брешу можда и највећи конкуренти Про Реку за освајање титуле у Италији. Оно што знамо је да имају велики пех, а то је неиграње двојице центара, што би требало да значи да ће вероватно променити стил игре. Наиме, мислим да ће из формације 6-0 покушавати препливавањем да дођу до ситуације за искључење, односно да искористе простор за шут.“

Очекује нас две веома битне, занимљиве и узбудљиве утакмице, а прва од две је на програму у Београду.

Позивамо вас да дођете у што већем броју да пружите подршку нашим момцима.

Повезане вести

Leave a Comment