Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

КК пред дерби – Алимпијевић и Антић: Одлучује већа жеља за победом

Алимпијевић и Антић

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у понедељак екипи Партизана НИС у утакмици 7.кола АБА лиге јтд. О предстојећем мечу говоре тренер Душан Алимпијевић и првотимац Перо Антић.

Утакмица се игра у дворани „Александар Николић“ од 21 сат.

Ово ће бити први дуел градских ривала још од 18.маја ове године, када су се екипе састале у оквиру 9.кола Суперлиге.

Домаћин овог меча је Партизан НИС, а како је саопштио организатор ове утакмице у регионалном такмичењу у коме титулу брани екипа Црвене звезде мтс, продаје карата неће бити.

Пред овај меч тренер црвено-белих Душан Алимпијевић каже:

Утакмице Црвене звезде и Партизана су специфичне саме по себи, јер у таквим утакмицама престаје да буде важно ко има какав ростер, и у каквој је форми, већ одлучују мали детаљи и мале ствари. Екипа Партизана НИС са појачањима која је довела, очигледно да је променила и своје амбиције, али и игру на паркету. Оно што је добро за Црвену звезду да пред дерби можемо да кажемо да смо коначно комплетни и то 1.пут од почетка ове сезоне.

Са друге стране, најискуснији играч у екипи Црвене звезде мтс Перо Антић, имао је прилике да буде актер у овој утакмици још пре 10 година. Овога пута на паркет дворане „Александар Николић“ враћа се као троструки освајач Евролиге, и играч са много евролигашких и НБА утакмица у ногама:

Од дербија не очекујем ништа осим велике борбе и да моји саиграчи дају максимум. У оваквој утакмици не одлучују ни тренутна форма, ни скаутинг ни припрема, већ жеља за победом и срце. Играо сам од последњег дербија пре него што сам отишао први пут из Звезде, много великих утакмица и за трофеје, много је искуства сада ту, понављам утакмица, у којој мораш да имаш већу жељу од противника да је добијеш“ рекао је Антић.

Утакмица Партизан НИС – Црвена звезда мтс игра се од 21 сат уз директан пренос на ТВ „Аренаспорт“.

Одмах после ове регионалне утакмице, екипа Црвене звезде мтс ће средином недеље на нови тежак пут ка Малаги преко Париза. Црвено-бели играју у 6.колу Евролиге против Уникахе у Шпанији.

Повезане вести

33 comments

Verni barani нов 6, 2017 at 19:21

IDEMO SAMPIONI

Reply
vladimir нов 5, 2017 at 23:11

izvinicu se svima na ovom sajtu za sve sto sam pisao u proteklih mesec i nesto dana vezano za situaciju u nasem KK Crvena Zvezda,samo ako dobijemo derbi sutra,nisam optimista ali to je moj problem,nesto drugo me brine,pogledajte sta se radi u zadnje vreme,sekta se gura u fudbalu, kosarci sviraju im se penali dovode igraci ,politika se opet umesala,dokle vise…

Reply
Србин са Космета нов 6, 2017 at 00:22

Тачно,дигла се невиђена хајка,удари са свих страна на нашу Звезду,и нико не реагује,нечувено!

Reply
josif нов 6, 2017 at 08:56

Meni se cini da ti previse pratis sektu!Veceras cemo ih oduvati,cujemo se sutra ovde.Pozz.MKD

Reply
Gogi нов 6, 2017 at 16:26

U pravu si druze. Kukaju kako ih vlast ne voli,kako ih svi kradu,kako im gase kompletno SD itd a guraju ih nenormalno u fudbalu,u kosarci gomila pojacanja u zenskoj kosarci takodje nove igracice Galenika opet sponzor kao pre nekoliko godina,u zenskoj odbojci su na silu usli u Super ligu,u rukometu sve njihove njuske u savezu a na utakmicama se dozvoljava svasta,poceli su i u nekim manjim sportovima da muljaju,odjednom novi sponzori,pare itd…Politicari najveci sljam pogotovo ti sto ih guraju a zna se i ko su godinama su tu…

Reply
sladajac нов 5, 2017 at 21:31

Ko pise da je Covic napravio greske u koracima nema objava komentara:Doveo Jankovica,Jovanovica,Radicevica za 750.000€ Kuzmic bi za te pare ostao kod nas a bolji 100puta od ove trojke.Rebic kapiten Mege veceras igrac utakmice u Skoplju 22p….

Reply
Darko нов 5, 2017 at 23:22

Ovde nije objavljen tekst u vise navrata gde sam napisao da Covic nije kao covek od vizije davao podrsku Radonjicu, vec je uslov finansiranja od strane CG kompanije VOLI i CG kralja duvana Veska Barovica bio da Radonja postane i opstane kao trener Zvezde sve dok oni finansiraju Zvezdu!!! Nedavno je i sam Covic rekao da je Radonja sestric Veska Barovica, koji je „uvek znao da pomogne nasem klubu kad je bilo finansijskih problema“…Sad kad je otisao Radonja, nema vise para iz Crne Gore…i Covic vise ne moze da bude „uspesan“ predsednik…

Reply
sladajac нов 5, 2017 at 21:22

Sve to stoji da glodari sns kk.ali Covic je napravio nekoliko velikih gresaka,sad dal slucajno ili snamerom (zinulo dupe za pare )to neznam.Znam da je Rebic veceras dao 22p.bolji od Radicevica,da se ponudilo 600-700.000€ Kuzmicu da ostane,toliko je dato za Jankovica,Jovanovica,Radicevica,sigurno bi ostao i nikako ne mogu da prezalim sto je Bolden otisao a imao ugovor jos dve godine u Makabi a ni minut za nas.Sledece godine bi ga prodali za milion€.

Reply
kastiljo нов 6, 2017 at 10:18

Rebic bi u Zvezdi bio samo jedan osrednji plej,ima kvalitet za domaca takmicenja,ali za EL je fizicki nedorastao…Nije da nema nizih igraca,ali tesko da ih ima sitnije gradje na poziciji pleja…Jednostavno ti za EL treba snaga koju on nema.Cak je i Rocesti sa 5kg vise od Rebica preslab za EL.

Reply
dusan нов 5, 2017 at 21:13

neverovatno je da se ovoliko place. nismo ni izasli a vec ste prezalili tim. predali ste se orcima iz mordora koji nadolaze, skupljaju se, dobijaju sns sponzore… zvezdasi na vlasti se vrlo paze da im slucajno ne vicu da su pederi i da slucajni zvezda ne osvoji i fudbal i basket. prodaje se prica o zvezdi kao drzavnom projektu, o masini za pranje para. sviraju im nepostojece penale svaki dan. i vi placete? sto kaze onaj u malom budi – zivot je dzungla u kojoj ili si tigar ili si plijen. ajde sutra da vidimo sta smo? MOMCI DAJTE SVE. POBEDA U MORDORU!

Reply
josif нов 6, 2017 at 09:01

Dusane svaka tije ko Njegoseva!Usrali se svi,glodari,sns kme kme.Ko ih j–e bre gledajte svoje dvoriste,za njih bar imamo ekipu,ima daih pojedemo veceras.Pozz.MKd

Reply
kastiljo нов 5, 2017 at 15:18

Nikad se vise u zivotu ne bih radovao pobedi nego sutrasnjoj!!!!Stoka licemerna,priprema jos od pre pocetka sezone teren za naslove poput “partizan dokazao da je srce jace od para“ a imaju ubedljivo najskuplji tim u ABA ligi jos od doba Lovernja i ekipe….Sutra ce Zvezda biti ta koja igra protiv sistema i brutalnog odnosa vlasti prema klubu,protiv sudija i,za nase uslove,preskupe ekipe,poprilicno iskusnih igraca Partizana!!! Delije moraju da prepoznaju ovaj momenat,da se smrdljivci sa juzne tribine nadglasaju maximalno,da se na svaku,i minimalno sumnjivu odluku sudija caste sa lopovi,lopovi,podseticu samo da su sudije za sutrasnju utakmicu Damir Javor i Vojinovic!!!

Reply
Darko нов 5, 2017 at 16:17

Kastiljo druze…mi nismo bas verni navijaci, pogotovo kad je u pitanju kosarkaski klub, a osim toga nema vise sampionske energije u klubu i to navijaci vide i osecaju.Zato ce sutra, na zalos, biti 90 posto Grobara(nisu karte pustene u slobodnu prodaju…mi smo dobili 400 karata, a Delije nisu zainteresovani da se dovijaju kao prethodnih godina da dodju do karata, jer niti imamo ekipu, trenera i atmosferu).
Bilo bi sjajno da ipak pobedimo grobare, ali bez obzira i na eventualnu pobedu, pozvati i prozvati Covica da nam objasni kako to jedan srpski igrac iz NBA umesto u redove sampiona i Evroligasa predje u redove glodara, kako evro klasa Vilijams-Goc i Semjuals zavrse kod komsija Evroligasa, a ne u Evroligasu…kako najveci centarski talenat Evrope Pecarski nije dosao da stasava u Evroligi i Areni…i ono sto se svaki normalan pita: kakav smo mi Evroligas kada nam za trenera dodje neki nepoznati lik!!??? Mozda ce on jednog dana biti veliki trener…ali da je logike on bi trebalo da plati da ga pustimo da gleda treninge jednog Evroligasa!!!

Reply
kastiljo нов 5, 2017 at 20:58

Pa Vilijams Gos nije prosao skauting kako rece Covic,verovatno mu je bolji Radicevic iz Betisa i Davidovac,plej od od 203cm,nego plej koji je osvojio koledz sa Gonzaga univerzitetom,poznatom po kvalitetnim niskim igracima…Svakako,kako god bilo,sutra ce nam se ukazati na sta ce ovo prvenstvo da lici.Moramo da ih dobijemo,uzdam se u Antica i Rocestija,oni znaju da igraju velike utakmice.

Reply
Verni barani нов 6, 2017 at 13:25

Ne seri vise klosaru jedan…..idi nedje i bodi se jer iz samog teksta se vidi da si dzanki….idi budalo duvaj nedje…pusti se ti zvezde….

Reply
Србин са Космета нов 5, 2017 at 16:43

Тако је!
Прозивају нас за паре,којих опет имају више,а помоћ са свих страна њима стиже,кухиња ради!
То раде смишљено,отворено,бацајући дрвље и камење и стварајући притисак на наш клуб!

Reply
Pera нов 6, 2017 at 17:26

Brate kada saam ovde kukao o jedinstvu svih nas da stanemo na stranu Zvezde a to je bilo pre mesec i nešto dana neki su mi zavedeni nudili sendviče. Kompletna vlast u KSS na čelu sa nepismenim Danilovićem šarlatanom koji je zaseo na čelo KSS a time i prigrabio mogućnost da odlučuje i petlja se u reprezentaciju iz koje je Muta prosledjen u KK institucija koja služi za ogoromno pranje para u poslednjih bar 20 godina diže se iz pepela i neke pare na volšeban način se upumpavaju u klub. Ova veza služi za obećanja mladim igračima da će ih gurnuti u reprezentaciju. Da se ne lažemo njihovi stranci koštaju bar mil EUR ove sezone. Ko to gura pare u klub koji je u dugovima i interesantno niko ne haje za dugove oni će se na kukov dan rešiti. Ide se na one fore na koje je ovaj kvazi klub godinama harao na ovim prostorima. Sada se pominje Zagorac koji po svim procenama ne sme da bude ispod 300000EUR jer Miško nije lud već poslovan čovek. Normalno je da mi nemamo tih 300000Eur. Odakle grobarima, oni su očigledno obezbedili od politike pare. Da vam kaže braćo moja čiča pare su iz direktne vlasti. Dal se sećate kako su u demonstracijama opozicije ovi malte ne tukli svoje navijače usmeravajući ih da ne idu na utakmicu već na demonstracije. Sramota je da se zarad mafijaških kombinacija vlast okreće ka ovom ološu da mu trpa pare a da smo mi uvek na strani ove države i normalno nema potreba da nam se daje. Ne radi se ovde o Čoviću i da je mali Radojica predsednik kluba ovo bi nas snašlo. Ugled ove države branimo mi kako god da je te stoga očekujem da prema nama ne bude maćeha kao što je bila zadnjih 20 godina. To što je odradio stručni štab sa totalno novim timom treba poštovati ali apelujem kumim sve nas ajmo mi da počnemo da branimo ovaj klub. Da ne damo sekti da nas ponovo baci tamo odakle smo se isčupali i da se ne varaju džaba oni koji misle da kad Čović ode doći će ovi sa vlasti da nas podrže. Neće sigurno ovo ljudi treba znati raditi. Mi samo tražimo ravnopravan odnos prema nama i njima i ništa više. Dokazali smo da se kod nas sigurno bolje radi nego kod njih a ona jajara Muta neka ne filozofira i neka batali da se ponaša po svom nadimku. Razlika izmedju dva kluba je samo u jednom kod nas su finansije čiste kao kristal a kod njih se sve zasniva na mutljavini iz koje su neki godinama trpali u džepove. Zar to sada država treba ponovo da nagradi. Ajmo momci večeras da dokažemo da je poštenje i ljubav prema klubu jače nego bitangizam na drugoj strani. Zvezda je život sve ostalo su nijanse.

Reply
SSSS-Zvezda u srca нов 5, 2017 at 14:33

Raspali tim u crno-belim dresovima kupuje igrača od 600 000 evra, a mi taktiziramo i nadamo se čudesima!!! Razbiće nas! Mos, Semjuels, Miler, uz uvek napaljene Veličkovića i Marinkovića, pa još i Zagorac, prošetaće se ligom i dogodine oni boriti za F4 EL!!! STTAŠNO!!! Ne smem ni da gledam, imam slabo srce!!!

Reply
Loki нов 5, 2017 at 15:45

Zaboravio si da kazes da su grobari i otkupili ugovor 17-godisnjeg Pecarskog za 380.000 evra od Bajerna…klub koji je u julu imao zvanicno 4 igraca, a nije imao ni trenera, ni upravu, niti igra Evroligu, niti je pak prodao uz obestecenje niti JEDNOG igraca, kllub koji je do 1.oktobra prodao jedva 90 pretplatnih karata (a dr.mr. se zali kako ne kupismo Rajta, jer nije 5.000 zvezdasa kupilo sezonske karte, vec „samo“ 3.400…a grobari neverovatnih 90 karata!)…I takav klub ima po italijanskom Transfer Marketu, racunajuci i Zagorca, ubedljivo najskuplji tim u ABA ligi!!! Oni to uspeli bez igranja u Evroligi, bez „stabilne uprave i stabilnog dugoricnog programa i sistema“(pricao to dr.mr.Covic)…Ko je ovde lud…i ko koga pravi ludim…??? Jeste nas Covic spasio raspada(ali zar Partizan 1972. nije igrao u Drugoj ligi, zar poslednje tri godine svako leto nisu pred raspadom) i sta sad!!?? Da gledamo kako se pretvaramo u FMP…klub koji sluzi za prodaju igraca…i trudi se da bude neki cvrst prosek…
A voleo bih da sutra dobijemo grobare zbog navijaca i neke normal atmosfere u klubu i oko njega…Sutra nam je preko potrebna pobeda!!!
A Covic ili da se „dozove pameti“ ili da prizna da se umorio i da brzo potrazimo nove rukovodece ljude.. Kosarka ipak igraju samo 5 igraca…Dovedes tri dominatna igraca, imas tri stabilna ,dva talentovana i sve se iz osnove menja…Od raspalog tima postajes glavni favorit za trofeje…
Samo da pobedimo nekako grobare…a mr.dr. Covic nam je ovog leta „prodao ciglu“…onako majstorski…

Reply
sladajac нов 5, 2017 at 21:51

Zasto udarate coveku minuse ?,sto misli svojom glavom i prica zivu istinu !…..

Reply
Loki нов 6, 2017 at 11:53

Ko dirne Covica…odmah se aktivira „minus brigada“ sastavljena od clanova Udruzenja „Nemam mozga, nemam oci“…Vidjeniji clanovi Udruzenja: Verni Baranin, Kosovac, Pero Detlic i ostali… cuveni po komentaru, nakon utakmice sa Vozdovcem (kada smo izgubili titula, a imali 6 bodova prednosti):“Puna podrska Grofu i igracima“(!!??)
Kako besa ona pesma Bore Corbe „Kako je lepo biti glup“…

Reply
Darko нов 6, 2017 at 12:20

Ma, oni iz tog Udruzenja su klasicni Indijanci…nebitni su…nego ja cekam Krvavog Zvezdasa. On je ozbiljan covek. Da nam Krvavi objasni ovu crno-belu naklonost rezima i gospodara zivota i smrti Vucica…koji je, je li… veliki Zvezdas(sta bi tek bilo da nije Zvezdas, Bog te!). Krvavi je sigurno upucen, jer je hteo da se bije za Vucica, Stefanovica, Malog i Vesica…
Kako to brate Krvavi, Vucic leta gospodnjeg 2016. naredio nasim sponzorima Kosarkaskog kluba, MTS-u i NIS-u(deo Gazproma) da budu sponzori i KK Partizanu i to tako sto su nama smanjili sponzorstvo za 40% i to dali Partizanu!!??
Kako Krvavi, tvoji stranacki idoli i prijatelji, Vesic i Mali(obojica bila u Upravam Zvezde!!!??) daju iz GRADSKOG BUDZETA 270.000e Partizanu da isplati dugove igracima kako ne bi imao zabranu od FIBE i BATA da registruje nove igrace!!
Javi se Krvavi…svadjao si se ovde i pisao kako je Vucic spasio FK i KK raspada…OK. Ali, sada objasni ovo najnovije verolomstvo Vucka, i njegovu prodaju „vere za neveru“!
Ili si mozda i ti crni Krvavi prodana dusa, pa kako tvoj Gospodar okrenu simpatije(finansije, logistiku, uticaj, moc) grobarima, tako i ti crni Krvavi…Ili ti je mozda Zvezda samo mladalacka ljubav, a Vucko je za ceo zivot!

Србин са Космета нов 6, 2017 at 16:06

Битни човече,окани се политике.
Налупао си глупости и не вређаш ме стављајући ме у „удружење“ са Пером и Баранином,напротив чиниш ме поносним,пошто људи стављју интерес клуба пре свега и наравно да се даје подршка,а не подмећу се клипови у точкове.

Darko нов 6, 2017 at 16:22

Izgleda da je tvoj interes bio da Partizan osvoji titulu… cim si posle poraza od Vozdovca napisao “Puna podrska Grofu”…A moj interes je da ukazujem na probleme u nadi da ce ih nadlezni u mom voljenom klubu resiti i tako uciniti Zvezdu boljom i najboljom!! A stvarno si nebitan i u tvom Udruzenju(“Nemam mozak, nemam oci”), a kamoli ovde… ja cekam Krvavog da se javi… on je ozbiljan covek… i nadam se da cemo veceras pobediti Groblje, jer nam je to bas neophodna pobeda radi normal atmosfere u klubu i oko njega… I dacu podrsku na licu mesta(kupio kartu od grobara za 1.500 dinara)… ne Covicu, ne Alimpiju, vec Klubu Crvena Zvezda!!! Zavrsavam svaku dalju raspravu sa nebitnima…cekam Krvavog da se javi…

Србин са Космета нов 7, 2017 at 21:09

Будалетино,како Те није срамота?
Мењаш мишљење у секунди,сад као дајеш подршку,победили смо гробаре,а сваки коментар Ти је на штету Звезде!

krvavi zvezdas-DE нов 6, 2017 at 18:56

ti si bre b.udala kalemljena..kakvi vesici,mali o cemu baljezgas..to sto sam rekao da nije Vucic te noci pozvao dzaju i covica da nas spasu za tebe nije dovoljno..ti si nepismen i obicna neznalica koja samo mrzi sve sto se dobro uradi..e zato zbog tebi slicnima srbija i sport je tu gde jeste…a tebi su idoli izgleda dunjic,prangija,sutanovac.jeremic..e bedo jedna

Darko нов 6, 2017 at 19:33

Sta je ljubav prema gospodaru!!! Kakva Zvezda, kakva majka, otac… Samo Vučić. I – sendvici naravno..

sladajac нов 6, 2017 at 19:53

A sto nama AV nije pomogao za evrolicencu a groblju jeste iako je nas iznos bio duplo manji nego glodarski,prstom nije mrdno…,

Pera нов 7, 2017 at 08:04

Zato što te stvari ispostavilo se radi Novak Nedić. Vidiš dok su naši ljudi koji su u vlasti izašli iz KK da ih ne bi prozivali sekta je iskoristila svoju jedinu priliku i sasule pare u svoj raspali klub. Ako im vlast da pare da dovedu Zagorca onda ćemo braćo svi mi razmisliti na čijoj ćemo biti strani. Na šta to liči ovo me podseća na vreme Tadića kada su se bahatili u odnosu na nas. Šta je to Čović uradio loše u politici pa je neki Novak Nedić koji je uzgred i učestvovao u pravljenju dugova svog voljenog kluba sada ovako agresivno ubedjivao sponzore da sipaju pare u njegov klub. Koliko je taj čovek moćan i da li on podnosi račune nekome. Partizan ima najskuplji tim u ABA ligi a pre par meseci je imao cela 4 igrača. Mi ne tražimo ni više ni manje samo jednak odnos vlasti ali u takvoj utakmici pomenuti nemaju šanse.

Loki нов 6, 2017 at 19:55

Krvavi, ja mislio da si ti navigac Zvezde… a ti botina, sendvicar, rezimski sluga… koja te muka natera na to dragi Krvavi..otvori dušu! Hajde, saslusacu te sutra, sad zurim na kosarku da bodrim nase protiv Groblja, a ti se spremi za gledanje “Parova”…mozda ce gost biti tvoj Gospodar…

krvavi zvezdas-DE нов 6, 2017 at 23:32

a ko si ti???idi bolje u Lazu Lazarevic..nisi ti za tekmu

Србин са Космета нов 6, 2017 at 16:00

Е,кад Ти глупан каже онда се не увредиш!
Доста са подметањима и лажним оптужбама!

Verni barani нов 6, 2017 at 13:32

Popij jednu vijagru jer cemo ih k…ti

Reply

Leave a Comment