Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Клеку за пету победу у низу

Одбојкашице Црвене звезде одлично су започеле нову сезону и оствариле четири победе у исто толико утакмице (три у Лиги, једну у Купу), уз само један изгубљен сет. У оквиру четвртог кола домаће Суперлиге наше девојке гостоваће у Клеку, екипи Клек МД и покушати да задрже максималан учинак.

Екипа Клек Србијашуме прошле сезоне била је доминантна у Првој лиги и са скором 21-1 заслужила прву позицију и директан пласман у највиши ранг. У паузи између две сезоне дошло је до фузије са екипом МД Зрењанин и ново име је – Клек МД. МД Зрењанин је прошле сезоне виђен као главни кандидат за испадање, али је тим тренера Деснице заузео седму позицију и није стрепео за опстанак.

Дејан Десница ове сезоне води екипу Визуре, а Клек МД тренира искусни Милорад Кијац, који је екипу Клека и довео до промоције у Првог лиги. У прва три кола два пута су поражени са 3:1 (ТЕНТ и Партизан), а максималним резултатом су савладали Динамо из Панчева. Највећа снага тима је примачка дијагонала Спасојевић-Богдановић и управо на њих највише рачуна перспективни техничар Рада Перовић (16 година, кадетска репрезентација).

Тим Мирјане Мусулин пружа врло добро партије од почетка сезоне и заслужено се налази на водећој позицији на табели. Нешто лакши распоред на старту Мусулин је искористила да пружи шансу свим играчицама, па су значајне минуте сакупиле Ђорђевић, Тасић, Букилић.. Посебно смо у Купу и победи 3:0 над Миленијумом могли да видимо младе наде Звезде, које су приказале добру игру и избориле пласман у четврфинале.

Утакмица у СД „Милош Грбић“ на програму је данас, 4. новембра са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment