Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Савић – Видео сам је у голу

Црвена звезда учврстила се на другом месту групе „Х“ Лиге Европе након освојеног бода на мечу са Арсеналом. Одличну шансу да Звезди донесе три бода имао је штопер Вујадин Савић, али је након његовог ударца главом лопта завршила у рукама голмана Арсенала.

– Остаје велики жал што нисам успео да затресем мрежу и што нисмо освојили сва три бода. Код свог ударца сам већ почео да се радујем, видео сам лопту у голу, али голман је закачио и ударила је у пречку. И пре утакмице сам говорио да бих више волео да освојимо бод или три, него да ја постигнем гол – рекао је Савић.

Звездин штопер није крио задовољство што је његов тим сачувао своју мрежу.

– Освојили смо јако битан бод за наставак такмичења у групној фази. Још више нам значи сада када знамо да је Келн успео убедљиво да победи БАТЕ Борисов и сада смо се учврстили на другом месту на табели. Остале су нам још две утакмице и искрено се надам да ћемо дочекати пролеће у Европи.

Звездин штопер посебно се захвалио нашим навијачима који су направили одличну атмосферу.

– Из утакмице у утакмицу растемо и постајемо права борбена екипа. Данас смо то показали и јако сам поносан на своје саиграче, на стручни штаб, као и навијаче који су дошли у овако великом броју да нас подрже. Мислим да Звезда није имала овако добру генерацију у последње време – закључио је Савић.

Повезане вести

6 comments

milos rankovic нов 3, 2017 at 12:10

BRAVO ZA PERIN KOMENTAR KAD VIDIMO KO IGRA U REPREZENTACIJI A SAVIC NE STRASNO PRVO TI SI MI ZEMLJAK CALE TI JE IZ CUCUGA KOD UBA ODAKLE SAM I JA DRAGO MI JE ZBOG TEBE I REKAO SAM TI SI NAS NAJBOLJI IGRAC OVE GODINE STO ZVEZDA IGRA DOBRO OVE GODINE ZATO STO IMAJU TRENERA KOJI RADI NON STOP KOJI NESEDI PO KAFANAMA I JEDE PECENJE DRUGO STO SU U EKIPI ZVEZDINA DECA DOSTA NJIH TRECE PLATE NA VREME A KOJE ZASLUZAN ZVEZDAN TERZIC NEZNAM STO ALI SAM UVEK VEROVAO U NJEGA I SVAKA MU CAST SAD KAD SE VRATI JOVICIC MI SMO DUPLO JACI OD GROBARA

Reply
Nikola нов 3, 2017 at 09:47

E sad treba svi da se skupimo i pruzimo im bar 20-30 hiljada ljudi u prvenstvu

Reply
SSSS-Zvezda u srcu нов 3, 2017 at 09:14

Bravo, majstore!!! Samo nastavi, nema Ti ravna u Zvezdi, ali i Srbiji, trenutno!!! Samo napred!!!

Reply
Pera нов 3, 2017 at 06:37

Kad vidim kakvi igračo ograju na Savićevom mestu u reprezentaciji ne mogu da verujem gde su oči selektorima. Ovo danas je bilo maestralno. Bravo momci.

Reply
Србин са Космета нов 3, 2017 at 15:28

Баш тако,а када се вратио,страшне увреде су упућивали на његов рачун,а ја сам тада писао и подсећао их да је до , прераног одласка у Фр, био господар ваздушних дуела.Изборио се са притиском и сада показује класу!

Reply
LA[K]I нов 3, 2017 at 17:52

Ako postoji igrac iz SLS koji je zasluzio poziv u reprezentaciju to je onda Vujadin Savic. Maestralno igra ove sezone i siguran sam da je bolji od nekih reprezentativaca koji su standardni u repki, a ne pruzaju ni 10% od onoga sto pruzaju u klubu (necu navoditi koje, znate vi dobro). Cak sam jednom pisao da bi Savic i Dusko Tosic bili fantastican tandem u repki. Igraju sjajno u svojim klubovima ove sezone, a Dusko vec 2 sezone u Besiktasu koji sada pravi senzacionalne rezultate u LS! Velika je nepravda ako oni ne dobiju poziv za sledece okupljanje repke (a verovatno nece, mozda Dusko). Znam da bi izginuli za reprezentaciju i da bi imali dva tenka ispred gola. Zasluzili su bar jedan mec da pokazu sta znaju!

Reply

Leave a Comment