Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда јача улази у нови мини-циклус!

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак дочекују МЗТ у утакмици 6. кола АБА лиге јтд. О утакмици која се игра од 18 часова у дворани „Александар НИколић“ говоре тренер Душан Алимпијевић и првотимац Стефан Лазаревић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након велике победе над Макабијем у Евролиги, имали су коначно нешто више времена за тренинг и припрему новог мини циклуса који започиње утакмицом са МЗТ-ом у понедељак од 18 часова.

У новој серији утакмица (МЗТ, Бамберг, Партизан НИС, Уникаха…) први противник је вишегодишњи шампион и представник Македоније у регионаној лиги екипа МЗТ-а. Пред овај дуел тренер Душан Алимпијевић каже:

Као што сам и рекао на конференцији након победе над Макабијем, коначно смо имали мало више времена да се освежимо и тренирамо на првом месту. Први противник који нам следи је МЗТ, који је пре неколико дана променио играча, и уместо Американца Јансена, довео Радосава Спасојевића чиме је оваквим потезом, у раној фази сезоне, показао да има своје амбиције. Стабилан су лигаш, добра екипа и овој утакмици морамо да приступимо као и свакој, максимално озбиљно! За нас је добра вест и велико појачање чињеница да нам се у тим и ротацију враћа Немања Дангубић који је изузетн важан за овај тим. Позивам навијаче да дођу у понедељак у дворану „Александар Николић“ и буду уз нас, јер, са или без њих, није исто!

И првотимац Стефан Лазаревић који је слободну недељу пре подне, искористио да посети сајам књига и медија у Београду, истиче да екипа МЗТ-а заслужује сваки респект и врло озбиљан приступ.

Уважавамо максимално екипу МЗТ-а,играју добро, променили су и играча брзо. што говори да желе да забележе запажене резултате у овој сезони. Морамо да одиграмо добру утакмицу ако желимо бодове, видели смо и кроз ову прву четвртину лигашког дела да практично свако сваког може да победи, ако приступ није прави. За нас је ова пауза од четвртка до понедељка дошла у правом тренутку након изузетно тешко циклуса, и пред почетак новог. Добро смо тренирали, и спремни смо за ову утакмицу. Искористио бих прилику да позовем навијаче да дођу и подрже нас у понедељак – истакао је Лазаревић.

Карте по стандардним ценама за АБА лигу, продају се у свим пословницама Евентима и продаваће се на дан утакмице на благајни дворане.

Меч Црвена звезда мтс – МЗТ игра се у понедељак од 18 сати, уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

nikola окт 29, 2017 at 21:23

Odza ce Covic da proda za velike pare isto kao Boldena a u Zvezdu ce Bursac,Seslija i oni su bolji od blizanaca JJ…….

Reply
kastiljo окт 29, 2017 at 20:13

Majkl Odzo mora ukoliko juce da se prikljuci Zvezdi iz FMP-a…Taj momak ce za 2-3 godine biti najbolji centar EL!!!Ne razumem zasto Covic njega nije u Zvezdu doveo a Jovanovica u FMP na kaljenje.

Reply

Leave a Comment