Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Љигу јуре прву победу

После два стартна пораза, одбојкаши Црвене звезду су отпутовали у Љиг са намером да прекину ову серију и започну победнички низ. Наравно, домаћи Спартак се неће лако предати, нарочито имајући у виду да су и Љижани и даље без победе.

Спартак је већ годинама стабилан суперлигаш, а Љижани су „излазили“ и у Европу када су се пре две сезоне преко Балканског купа пласирали у Куп изазивача. Ову сезону нису добро започели пошто су доживели два убедљива пораза од Младог радника и свог имењака из Суботице. Са друге стране, црвено-бели су такође поражени два пута – прво у Нишу, а затим и у дербију кола од новосадске Војводине.

Тим Црвене звезде је и даље неуигран, а оно што може да радује јесте игра против Војводине у првом сету, у коме је, нажалост, ипак наша екипа поклекла на крају. Актуелни шампион Србије је сачувао окосницу тима из прошле сезоне, па Звезда после „тесно“ изгубљеног првог сета није могла даље да му се супротстави. Међутим, надамо се да ће, како буде пролазило време, млади тим Звезде бити све уигранији, а као што је већ написано, први корак би могао бити направљен баш у овом мечу.

III коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије:

Спартак (Љ) – Црвена звезда,

Дворана: ОШ „Сава Керковић“, Љиг, субота, 28. 10. 2017. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment