Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице путују у Панчево по нове бодове

Одбојкашице Црвене звезде после две одличне утакмице и победе на старту првенства очекује гостовање екипа Динама из Панчева у оквиру трећег кола домаће Суперлиге.

Динамо из Панчева је већ годинама учесник најквалитетнијег домаћег такмичења, али не успева да се укључу у борбу за прву половину табеле. Прошла сезона била је нешто боља од претходних и са скором 10-8 завршена је на шестом месту, али чини се да неће бити лако поновити тај резултат. Пред сам почетак нове сезоне, клуб се после осам година растао са првим тренером Александром Владисављевим и довео Николу Јерковића на место шефа стручног штаба. Такође, клуб је напустила коректор и најбољи играч, Нина Коцић, а на њено место доведена је Сара Павловић из МД Зрењанина. Управо она била је најефикаснија у прве две утакмице, које је Динамо са по 3:0 изгубио од Јединства СП и Клека Србијашуме. Једине које колико-толико прате Павловићеву су примач Тијана Стојковић и бивши блокер Звезде Олга Јејић.

Црвено-беле су после почетне победе у Сремској Митровици, у прошлом колу после две и по године успеле да савладају Јединство из Старе Пазове и тиме на најбољи начин започну нову сезону. У ритам после лета са репрезентацијом улази Бојана Миленковић, стандардно добро игра капитен Лукић, а одлично функционише блокерски тандем Чанак-Вучићевић. Тим Мирјане Мусулин требало би да искористи нешто лакши распоред на почетку сезоне и освоји важне бодове за наставак.

Утакмицу у СХ ,,Стрелиште“ на програму је у суботу, 28. октобра са почетком у 17.00.

Повезане вести

Leave a Comment