Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда на престижном симпозијуму

Хотел „Хајат“ је од 23. до 25 октобра 2017. године био домаћин 38. по реду симпозијума фудбалских тренера. У питању је најпрестижнији симпозијум у Европи који је организовала Eвропска федерација тренера (АЕФЦА).

Било је присутно око 150 гостију, а међу њима и многе угледне фудбалске личности. Председник организације, швајцарац Валтер Гаг отворио је догађај у Београду.

Међу предавачима су се нашли и Слободан Павковић, Горан Милутиновић, Љубиша Тумбаковић, Фернандо Сантос, Жерар Улије и још многи бивши истакнути тренери и руководиоци.

Своје представнике имали су Барселона, Порто, као и још многи клубови. Присутан је био и проф. Александар Јанковић, директор Центра за едукацију фудбалских тренера Србије.

Сваки предавач говорио је о посебној теми, а наш клуб је презентовао рад у Омладинској школи. Црвена звезду су на овој манифестацији представљали директор Омладинске школе Драган Младеновић и главни тренер Никола Јелић.

У презентацији Црвене звезде јасно је показана стратегија развоја Омладинске школе нашег клуба, правци деловања и основне карактеристике саме школе. Наведено је да је Звездина школа своје деловање усмерила ка два основна циља: стварање играча за први тим и стварање тренера како за Омладинску школу, тако и за први тим.

Урађена је и перфектна видео презентација која је садржала инсерте са појединих утакмица, и критике које је наш клуб добио биле су више него позитивне.

Повезане вести

Leave a Comment