Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши у наредној рунди Купа

Рукометаши Црвене звезде савладали су ПКБ из Падинске скеле у утакмици 1/16 финала Купа Србије, група Центар. Најефикаснији је био Милосављевић са 8 голова.

Црвено-бели су пребродили прву препреку на путу до одбране трофеја у Купу Србије. Црвено-бели које је предводио асистент Антон Букилић, уз помоћ Игора Николића, савладао је другопласирани тим Прве лиге Центар.

Звезда је наступила без Мандића, Мошића, Љубојевића и Пејчиновића, а прилику су добили младе наде – Иван Хорват, Алекса Туфегџић и Матија Николић.

Младен Шотић и Дејан Бабић који су наступали за Медитеранску репрезентацију Србије у пријатељском дуелу против А националног тима Србије у Пожаревцу били су спремни да буду у тиму.

Након уводних минута и предности домаћина, црвено-бели су преко Милосављевића и Кљајића дошли до предности, а у истом ритму су у завршили прво полувреме, брзом серијом за 10:15.

Добар отпор је пружио домаћин, није се предавао и чекао је своју прилику да угрози освајача Купа. Дочекали су је у 43.минуту када су изједначили на 19:19, али је Звезда брзо одговорила и дошла до предности коју је сачувала до краја сусрета и меч завршила голом Александра Бабића за коначних 27:30.

Најефикаснији је био Милосављевић са 8 голова, Кљајић је додао 7.

Викенд пред нама је слободан у домаћим такмичењима у оквиру ЕХФ недеље. Црвено-беле у среду 1.новембра очекује заостали дуел 5.кола Суперлиге против Мокре Горе у Зубином потоку, а након тога путују у Аранђеловац.

ПКБ – Црвена звезда 27:30 (10:15)
Београд, дворана: СХ „Падинска скела“. Гледалаца: 200. Судије: Бердак и Шорак (Београд). Седмерци: ПКБ 4 (3), Црвена звезда. Искључења: ПКБ 8, Црвена звезда 8.
ПКБ: Тодоровић, Петрешевић 1, Ђуришић, Лазић 1, Марић 2, Токовић, Крантић 4, Додић, Николић 5, Прпа 2, Жмурић 2, Илић 2, Џокић 2, Сремчевић 4, Видаковић 2, Глоговац. Тренер: Душан Велебит
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Шотић 1, Радисављевић, Николић, Хорват, А.Бабић 1, Блечић 5, Палевић, Пешић, Љубеновић, Бугариновић 2, Милосављевић 8, Матичић 2, Д.Бабић 4, Кљајић 7, Туфегџић. Тренер: Антон Букилић

Повезане вести

2 comments

josif окт 31, 2017 at 08:12

Ja nerazumem kako niko nije zainteresovan za rukomet u Srbiji.Mislim da je jedina zemlja iz ex-yu koja neulaze u rukomet koji je relativno jeftiniji od kosarke a o fudbalu da nepricam.Pa u rukometu ulozis milion evra i igras ligu sampiona,igras regionalnu ligu o9 domacem takmicenju da nepricam dase dupla kruna podrazumeva.Ja neverujem da Pionir nebi bio pun kada dodju Kil,Barsa,PSG ili Vardar,Zagreb,Celje.Pozz.mKD

Reply
Србин са Космета окт 26, 2017 at 21:26

Браво момци!!!

Reply

Leave a Comment