Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Боаћи – Не бројим голове, уживам у игри

Нову победу у Суперлиги Србије, овог пута над суботичким Спартаком, изабраници Владана Милојевића обезбедили су поготком са беле тачке. У 22. минуту меча прецизан је био Ричмонд Боаћи.

– Захвалио бих Богу на овој победи, без његове помоћи не бисмо успели. Данас смо играли против одличне екипе и најважније је да смо из сусрета изашли са нова три бода. Играмо на свака четири дана, морам да признам да смо сви мало уморни, али, како год да се осећамо, увек дајемо све од себе да победимо. Драго ми је што смо данас успели у томе. Захвалио бих се навијачима што су дошли да нас подрже и што су нам били 12. играч свих 90 минута. Без њих нема ни Црвене звезде – рекао је Боаћи.

Боаћи је на данашњем мечу постигао 13. гол у сезони, и постао најбољи странац стрелац у историји клуба.

– Не бројим голове, ни сам не знам колико сам их ове сезоне постигао. Не желим да се оптерећујем тиме, желим само да дајем све од себе како бих помогао екипи. Без својих саиграча не бих могао да постигнем ништа. Увек сам самоуверен када изводим пенале, тако да ни данас нисам имао проблема. Након гола имао сам још неколико шанси које нажалост нисам искористио. То је фудбал и промашаји су саставни део игре и битно је само да наставите да радите напорно и покушавате. Само тако можете да напредујете.

Звездин нападач постигао је још један гол на мечу са Спартаком, али је он поништен због офсајда.

– Након што сам погледао снимак код ситуације у којој је судија свирао офсајд мислим да нисам био у недозвољеној ситуацији, тако да бих рекао да смо данас постигли два гола. Ипак, одлука судије је увек последња. Ја ћу наставити са тренинзима и напорним радом – поручио је Боаћи.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 26, 2017 at 16:03

Samo naprijed Boaci da odvedes Crvenu Zvezdu sto dalje i u LE

Reply

Leave a Comment