Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Успешан викенд ККЖ Црвена звезда

Кошаркашки клуб женски Црвена звезда иза себе има успешан викенд, а поред сениорки, важне победе оствариле су и пионирке, други тим кадеткиња, као и други сениорски тим.

Актуелне шампионке Србије су после убедљивих победа на старту сезоне против Бора ( 82-56), Плеј-офа (78-59), Истанбула (120-45), Берое (95-64) и Беочина ( 89-47), оствариле још један убедљив тријумф у домаћем шампионату над екипом Шапца ( 112-60).

Звездине девојке је до победе предводила Ивана Катанић са 18 поена. У наставку сезоне очекује их дуел против подгоричке Будућности у WABA лиги, а затим и гостовање у Вршцу у Првој женској кошаркашкој лиги Србије, где ће црвено-беле покушати да наставе победнички низ.

Победу црвено-белих девојака употпуниле су и пионирке, које су на старту првенства Србије савладале екипу Раса невероватним резултатом. 139-3. Девојчице које са клупе предводи Ружица Карић су доминатно отвориле нову сезону и тако најавиле низ успеха које су пред њима ове сезоне.

Ту није био крај сјајног викенда ККЖ Црвена звезда. Други тим кадеткиња је такође на доминантан начин уписао први тријумф на старту сезоне. Оне су биле боље од Раса резултатом 116-7 и тако се придружиле победничком слављу пионирки, али и наговестиле да у сезони која им предстоји, неће имати много проблема да оправдају улогу фаворита.

Последњи суботњи меч одиграо је други сениорски тим Црвене звезде, који је наставио традицију тријумфа убедљивом разликом. Црвена звезда 2 славила је против екипе Делфина 99-44, а једино за чим црвено-беле могу да жале је што у последњим секундама меча нису успеле да постигну кош и тако се прикључе „Клубу 100“ које су све Звездине селекције овог викенда оформиле својим невероватним успесима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment