Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Косановић – Будимо стрпљиви

Помоћни тренер Црвене звезде Милан Косановић после утакмице са екипом Младости је изјавио да се примеђује замор код фудбалера Црвене звезде.

— Задовољни смо резултатом, нарочито после тешке утакмице и резултата који смо имали у четвртак. Ово је наша 25. утакмица од почетка сезоне, нормално је да долази до замора. Прво полувреме смо одиграли добро, контролисали смо утакмицу, а у наставку је дошло до пада. Имамо много младих играча у постави, осцилације и падови су сасвим нормални. Морам да истакнем да се према нашим младим играчима чини мала неправда. Када Арсенал дође и изведе поставу у којој се налазе играчи који су 1997. или 1998. годиште, онда се каже да је Арсенал играо с тинејџерима. Када Звезда изведе играче истог узраста, онда се од њих очекује да не греше? На њих се онда не гледа као на младе играче? Волео бих да се то код нас у фудбалу промени, јер да ли јавност код нас очекује да играч 1999. годишта не прави грешке? Те грешке ће се исправљати на тренинзима, али само кроз такмичарске утакмице они могу да постану играчи — рекао је Косановић.

Дејан Јовељић се поново нашао у протоколу за утакмицу, али је цео меч преседео на клупи.

— Дејан Јовељић је дете које долази, упечатљив је у Омладинској школи. Одиграо је прошле недеље три утакмице за шест дана у репрезентацији. Да је резултат био убедљивији, верујем да би и данас добио шансу. Ми нажалост немамо довољан број тренинга, услед густог распореда, када можемо да радимо на исправљању свих грешака, и због тога је стрпљење неопходно — јасан је Косановић.

Повезане вести

1 comment

MarkoSi окт 23, 2017 at 11:26

Ja redovno idem na zapad i još nisam čuo nikoga da je neko Zvezdino dete prozivao već posle par grešaka ili posle par utakmica (mada nije ni bilo puno slučajeva jer je prvi tim za Zvezdinu decu misaona imenica). Dakle, ova konstatacija ne stoji. Mi smo se na stadionu navikli da gledamo jako loše igrače koje nam uprave godinama dovode i koji kradu minute našim klincima. Sećam se da je Ožegović otišao iz kluba jer za njega nije bilo mesta zbog Onjila!? Maksimović i Simić su pobegli glavom bez obzira jer sa kojekakvim Fibelima, Omegama Robertsima i naravno Parkerima nisu mogli da se nose.

Reply

Leave a Comment