Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Канга: Играм против Арсенала!

Многи навијачи Црвене звезде стрепели су након информације да је Гелор Канга повређен и да неће моћи да помогне својој екипи у дуелу против Арсенала, свакако најзвучнијег противника у последњих десет година. Ипак, сам играч данас је потврдио да ће наступити у дуелу 3. кола Лиге Европе, који би у случају доброг резултата Звезду могао знатно приближити пролећу у Европи.

„Спреман сам, све је у реду са мишићем, требало би да играм. Једва чекам да почне утакмица. Не осећам бол.“

Габонац на прво место ставља тим, али сматра да би волео да након Спарте и Краснодара погоди и мрежу енглеског клуба.

„Не играм сам, већ цео тим, није битно ко ће дати гол. Међутим, наравно да бих волео да постигнем гол и да Звезда победи.“

Иако за екипу из Лондона наступа и неколико звучних фудбалских имена, Канга не зазире од њих.

„Играчи Арсенала су људи, не гледам то тако да ли су из Премијер лиге или тако великог тима. Играчи су играчи“, закључио је везиста нашег тима.

 

Повезане вести

2 comments

Suhoj37 окт 18, 2017 at 00:58

Kanga, želim ti da ubiješ pauka kao protiv Krasnodara! 😀
PS – Šta se desilo sa ovim sajtom da više niko ne komentariše?

Reply
Loki окт 19, 2017 at 13:11

Odlicno pitanje!!!
Ruzni, prljavi, zli oterali normalne…Jer normalni zele da razmenjuju misljenja i KOMENTARISU, a ruzni, prljavi i zli da se prepucavaju, vredjaju, lupetaju…Ozbiljnim ljudi nemaju zivaca da se spustaju na nivou nekih klinaca, balavandera koji ne znaju nista drugo da kazu osim:“Glodaru mars na grobarski sajt“ i slicno…ili onaj nesretnik koji nije za dve godine naucio da kaze nista drugo nego da i posle najodvratnijih poraza napise:“Podrska treneru i igracima“… Tako on i slicni podrzavali Grofa i mi izgubismo 6 bodova prednosti u ovoj nasoj smesnoj ligi(koje ni Radnik iz Surdulice ne bi prokockao), a da su Grofa smenili samo 7 dana pre nego sto se on smilovao i dao ostavku, mi bi bili sampioni…Itd, itd….

Reply

Leave a Comment