Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Урађен пројекат платоа на северу

Црвена звезда је у својим настојањима да реновира и освежи изглед свог стадиона добила значајну помоћ.

Радови на сређивању стадиона „Рајко Митић“ трају сада већ месецима. Централни терен је обновљен, а у току је постављање нових столица унутар стадиона. Иза јужне трибине раде се нови терени, обнављају стари, а постављени су и нови рефлектори који ће омогућити дечацима из Омладинске школе Црвене звезде да тренирају и у поподневним односно вечерњим терминима. Иза северне трибине стадиона такође се обнављају терени, а у току су и радови на изградњи хале која ће бити затворена.

Као што смо раније најавили у оквиру „радне акције“ коју су покренули Звездаши, планирана је и изградња степеништа и уређење платоа иза северне требине. У радну акцију укључили су се и пријатељи Звездаши из саобраћајног института ЦИП, и израдили пројекат. У четвртак, 12. октобра, у просторијама клуба је одржана презентација пројекта којој су присуствовали чланови руководства клуба и Звездаши покретачи радне акције. Такође урађен је и пројекат потпорних стубова иза северне трибине стадиона.

Очекуемо да се сви Звездаши укључе у даљу разраду и реализацију пројекта, како бисмо што пре уредили и овај део наше „куће“. Звездашима из института ЦИП велика захвалност на ангажовању које су показали.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo окт 17, 2017 at 17:19

Izuzetno lijep projekat Crvene Zvezde ,samo imam jedno pitanje da li je bolje da se rekostruise stadion Crvene Zvezde ili je bolje da bude Privatizovana Crvena Zvezda pa da ta ili taj koji bi kupili Crvenu Zvezdu naprave stadion koji ce bit sto posto u vlasnistvu Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment