Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Црвена звезда у опреми Микасе

Одбојкашки клуб Црвена звезда ће у наредне две сезоне носити спортску опрему Микаса, најпознатијег одбојкашог бренда на свету.

У Прес центру СД Црвена звезда наш клуб је потписао Уговор о спонзорству са компанијом „Univers Co“, главним дистрибутером спортске опреме и представником бренда Микаса за Србију.

Уговор о спонзорству је потписан на две године, са опцијом да се сарадња и после тога настави. Уговор су потписали Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда и Драгослав Јоцић, генерални директор компаније „Univers Co“.

Са великим задовољством вас обавештавам да ће Црвена звезда у наредним сезонама носити спортску опрему Микаса. Веома смо срећни што продужавамо сарадњу са компанијом „Univers Co“ и што ће наше одбојкашице и одбојкаши бити промотери Микасе на српском тржишту, у одбојкашкој Суперлиги и мислим да је то прави потез и за нашег спонзора јер смо се доказали и показали да смо прави носећи опрему „Asics“ – изјавила је Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда.

Црвено-бели ће једини у одбојкашкој Суперлиги носити дресове Микасе.

Драго ми је што настављамо сарадњу. Бренд „Asics“ смо успешно рекламирали и надам се да ћемо наставити и са Микасом. Ово је прва сезона и мислим да ће нам ова сарадња донети срећу, како Црвеној звезди тако и нашој компанији да побољшамо промет и продају бренда Микаса. Ово је први пут да се Микаса појављује на српском тржишту и драго ми је да ће га најбољи клуб у Србији рекламирати. Црвена звезда је једини клуб у Суперлиги који ће носити Микасу – истакао је Драгослав Јоцић, генерални директор „Univers Co“.

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде веома су задовољни новом опремом.

Веома смо задовољни опремом и верујем да ће наше одбојкашице и одбојкаши добрим играма и резултатима доказати да смо прави и репрезентативни да промовишемо Микасу, најпознатији светски одбојкашки бренд, са чијим се лоптама играју утакмице. Искрено верујем да ћемо на најбољи могући начин помоћи компанији „Univers Co“ да промовишемо бренд Микаса – поручила је Ана Аврамовић.

Након свечаног чина потписивања уговора направљена је заједничка фотографија са одбојкашицама и одбојкашима Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment