Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКуп СрбијеНајновијеФудбал

Аџић – Вратићу Пешићу асистенције

Звездин брзоноги млади фудбалер Лука Аџић постигао је у утакмици против Динама из Врања свој први хет-трик у дресу првог тима.

Велике заслуге понео је и Александар Пешић који је у два наврата несебично додао до нашег младог фудбалера, иако је било сасвим резонски и шутирати.

—  Пешић и ја смо добри другари и ван терена и овим путем му се захваљујем на асистенцијама. Обећавам да ћу му вратити асистенцијама, као што сам и против Радничког из Ниша учинио — рекао је Аџић.

Према његовим речима, утакмица је била тежа него што је можда изгледало.

— Резултат изгледа велики и наговештава да је била лака утакмица, али није, била је тешка. На време смо „отворили“ противника и постигли гол. Драго ми је да сам дао три гола, ово ми је први хет-трик у првом тиму и моји први голови на Маракани јер сам до сада само на гостовањима тресао мреже. Срећан сам, али већ се окрећем ка наредној утакмици. Показало се небројано пута да европске утакмице које долазе буду у подсвести, али од почетка нашег рада са Милојевићем добили смо смернице да увек мислимо само на следећи меч. То је и данас споменуо. Најпре ћемо размишљати о Мачви јер сва такмичења су нам битна. Арсенал је посебна прича али још не треба да се диже еуфорија.

Лука истиче да ће увек бити спреман да заигра у првих 11 када добије поверење тренера Милојевића.

— Није на мени да размишљам о томе колико ћу пута бити стартер, на мени је да радим а шеф је тај који одлучује ко ће играти. Ја сам се јуче касно вратио из Новог Сада, у карантин сам дошао у поноћ. Све се брзо десило и драго ми је да сам данас био јунак утакмице. Нисам још стигао да укључим телефон, али верујем да су стизале честитке — закључио је Аџић.

Повезане вести

Leave a Comment