Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Сензационална вест из Гане: Конте и Челзи прате Ричмонда Боаћија?

Из Гане нам данас стиже помало невероватна и сензационална вест. Наиме, како преноси угледни спортски медиј из те земље, www.ghanasoccernet.com, шампион Енглеске, лондонски Челзи, прати игре Ричмонда Боаћија, нападача Црвене звезде.

Овај портал наводи да има поуздан извор на Стамфорд Бриџу, према којем Антонио Конте жели да његови скаути прате наступе репрезентативца Гане. Као прилику види двомеч против Арсенала, који Звезда игра у Београду, па Лондону у наредних 20-ак дана. Занимљиво је да је на почетку каријере Боаћи носио дрес Јувентуса, где му је шеф стручног штаба био управо Конте.

Боаћија у родној земљи описују као једног од најплоднијих голгетера у свету фудбала у календарској 2017. години, у којој је до сада постигао чак 30 погодака. Треба истаћи и да је нападач Звезде у овој полусезони врло мало играо у првенству Србије, како би био одморан за европска искушења, па је готово сигурно да би његов учинак био и импозантнији да је наступао против овдашњих суперлигаша.

Узевши у обзир да до одласка Марка Грујића у Ливерпул Звезда годинама није продала играча великом европском клубу, логично је да многи ову вест узму са резервом. Међутим, са друге стране, Боаћи има уз своје име и нешто што Звездини играчи годинама нису имали – поготке у европским такмичењима и дресу репрезентације, прилично респектабилне у свету фудбала.

Медији у Гани наводе и конкретне цифре. Помиње се невероватна сума од 10 милиона фунти…

Повезане вести

8 comments

dejo окт 11, 2017 at 22:22

Poruka za upravu Crvene Zvezde sto se tice Boacija kad ga trazi Celzi za 15 mil.eura i procenat od naredne prodaje njihove da se tako dogovori sa upravom Celzija upravo Crvene Zvezde

Reply
Артиста окт 11, 2017 at 21:14

Људи сви пристајете већ, лепа цифра, све је то лепо али мени нешто жао. Не бих ја дао нашег Боаћија ни за 30 милиона, маму им јебем енглеску.

Reply
kastiljo окт 11, 2017 at 20:34

Mislim da je i 7M sasvim pristojna cifra za jednog napadaca koji ipak igra u superligasu.Ako uvali gol ili 2 Arsenalu,cena moze i duplo da mu skoci.Ocekujem od njega jos minimum 3 gola u grupi.

Reply
LA[K]I окт 11, 2017 at 21:34

Па ако га Челси тражи можемо/морамо узети више. Кад видиш на шта све ти богаташи бацају паре, за Боћка им можемо узети и преко 10.000.000.

Reply
kovje окт 11, 2017 at 20:06

ljudi moji kalve je sve panjeve celzi dovodio oo za Boacija izgleda i realno

Reply
Goran окт 11, 2017 at 18:36

Moze 10 miliona to bi nam resilo mnoge probleme a kada bi u narednih nekoliko godina prodali jos 1-2 igraca za tolike pare definitivno bi stali na noge…Sada treba samo pametno do potpunog oporavka kluba a posle pamet u glavu i nek’ nas se Evropa ponovo plasi…

Reply
bata окт 11, 2017 at 17:01

Sve ispod 10 miliona evra je malo za Boaćija .Joveljića što pre priključiti prvom timu i davati mu veću minutazu .

Reply
Josif окт 11, 2017 at 13:54

Мислим дасе ради о шпекулацији али ако којим случајем нуде ту цифру онда се растанак примакао.Бацали су енглези паре и на свакакве цепанице па Боачи и није толко лош,за велики клуб мислим за нас и осредње клубове из лиге петице је топ.позз.мкд

Reply

Leave a Comment