У 1. колу Лиге Београда стрелци Црвене звезде освојили су чак 8 медаља.

Наше најмлађе пушкашице Ђапић Тамара, Рађеновић Николина, Магдалена Сокић су у категорији пионирки екипно освојиле друго место и иза Ушћа са Новог Београда остале за само 5 кругова.

У појединачном пласману Зорана Вељковић заузела је друго, а Елена Бемилер треће место. Стандардном ваздушном пушком у категорији кадеткиња Тамара Ђапић је померила свој лични рекорд за чак 7 кругова и резултатом од 382 круга освојила две медаље, друго место у категорији кадеткиња, а у категорији млађих јуниорки треће.

Прочитајте још  Борба са ветром на јутарњем тренингу

Пиштољем је најбоља била Симић Теодора, која је овог пута освојила једино злато за наше стрелце. И Анђела Стојановић је освојила две медаље пиштољем. У својој, кадетској, конкуренцији освојила је сребрну медаљу, а у конкуренцији млађих јуниорки треће место. Дечаци се на жалост нису изборили за медаље, Немања Векић заузео је шесто место, а поред њега дебитовао је и Петар Опсеница серијском ваздушном пушком.

Прочитајте још  Три годишња доба на тренингу на Кипру

Тренер Ивана Манојловић истиче да је јако задовољна резултатима на овом такмичењу, поготово чињеницом да је било чак 5 личних рекорда, што показује велики напредак тих стрелаца. Од 11 наступа освајање чак 8 медаља је велики успех, а ако се по јутру дан познаје пред Црвеном звездом је веома успешна сезона.

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови