Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Ненад Перуничић: Добар дерби

Тренер Црвене звезде Ненад Перуничић након 84. дербија на Бањици оценио је да је утакмица била добра, али са пуно техничких грешака.

Мислим да је била добра утакмица, онако у таласима, што је и својствено дербијима. Пуно мотива, инспирације и пуно празне главе. Било је много техничких грешака и на једној и на другој страни. Не бих детаљисао, Партизан је зрелији у односу на прошлу годину, има играча из јуниорске репрезентације и то се осетило.

Звездин тренер сматра да су поједини играчи његове екипе били спутани значајем утакмице.

Играли смо и добро и лоше, Партизан је пуно минута контролисао ситуацију. Задовољан сам победом, некако ми се чини да су поједини играчи били „мртви“, јер дерби зна како да инспирише и да разигра, тако и да „одсече“. Мислим да су код пар играча ноге биле одсечене од нервозе и треме. Идемо даље.

Перуничић је честитао екипама и колеги на супротној клупи и истакао да му посебно драго што је дерби протекао у фер борби.

Честитам и мојој екипи и Макси, Партизан је био полетан. Било је свега, али оно што ми је јако драго јесте да играчи нису отишли у неку тензију између себе. Било је фер, како дерби и треба да изгледа.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment