Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездини првотимци продавали сезонске карте

У пословници ’’Евентим-а’’ у ТЦ ’’Ушће’’ Никола Јовановић, Матиас Лесор, Стефан Јанковић и Никола Радичевић били су улози продаваца сезонских улазница за сезону 2017/2018 и измамили велику пажњу међу посетиоцима тржног центра.

Кошаркаши Црвене звезде мтс успешно су ’’отворили’’ нову сезону. Црвено-бели су у прва два кола АБА лиге остварили сигурне победе на домаћем терену и на најбољи могући начин се представили навијачима.

Мало слободног времена које преостаје од пакленог ритма утакмица и тренинга, Звездини првотимци искористили су да уђу у улогу продаваца сезонских улазница. Никола Јовановић, Матиас Лесор, Стефан Јанковић и Никола Радичевић провели су поподне у пословници ’’Евентим-а’’ у ТЦ ’’Ушће’’ и измамили огромно интересовање посетиоца тржног центра. Предњачили су најмлађи који су желели фотографију са својим новим херојима, а младим играчима Црвене звезде мтс нова улога је веома пријала.

Као велики шоумен још једном се показао Матиас Лесор. Он је помало неплански дошао на окупљање као ’’шофер’’ Стефана Јанковића и у потпуности пренео непресушну енергију са терена и на дружење са навијачима.

Успешна акција продаје сезонских улазница је само једна у низу, а продаја карата траје још тачно десет дана. До 15. октобра сви заинтересовани могу да дођу у поседство вредног комада пластике који омогућава улаз на све утакмице у којима је КК Црвена звезда мтс домаћин. То је загарантованих 15 евролигашких спектакла, девет преосталих мечева у АБА лиги, плејоф истог такмичења и сви мечеви у првенству Србије.

И то није све, а све потребне информације можете добити на следећем линку. Лопта је твоја, изађи на терен!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan окт 6, 2017 at 15:34

Ma može da dođe i Radonjić da prodaje,karte su skupe,jednostavno nemam novca,a rado bih sve gledao kao što gledam FK,jer imam godišnju koja je 4 puta jeftinija nego za košarku.

Reply

Leave a Comment